viktminskning lchf anledningar att vara rädsla för England i Ryssland

gå ner i vikt på en dag anledningar att vara rädsla för England i Ryssland

Englands två centrala mittfältare, Jordan Henderson och Eric Dier, är mycket bra på vad de gör både Jurgen Klopp och Mauricio Pochettino kommer att berätta för dig, men de saknar den kreativitet som behövs på det internationella scenen.

Båda spelarna är starka och kommer att springa hela dagen, men på klubbnivå kompletteras deras outtröttliga ‘hämta och bära’ attribut av Philippe Coutinho och Christian Eriksen som har de kvaliteter som behövs för att låsa upp välorganiserat försvar.

Eriksen s Tottenham lagkamrat Dele Alli var mycket missad mot Slovenien, men frågetecken kvarstår om han har vad som krävs för att följa i fotspåren Paul Gascoigne, Frank Lampard och Steven Gerrard.

Med mittfältet par Henderson och Dier sitter djupt för att ge en solid grund,
viktminskning lchf anledningar att vara rädsla för England i Ryssland
måste England förlita sig på Alex Oxlade Chamberlain, Raheem Sterling och Marcus Rashford för att ge känslan för att skapa målsökande chanser.

Oxlade Chamberlain och Sterling var båda insipid igen för England mot Slovenien och verkar sakna temperamentet för att trivas på det internationella scenen.

De fortsätter att få Southgates fulla stöd, men Oxlade Chamberlains självförtroende fördärvar honom alltid i en engelsskjorta och, medan Sterling började starkt mot Slovenien, är han nöjd att driva in och ut ur spelet.

Cheerful Rashford bär ett hot

Joe Hart har haft det fulla stödet från Southgate under en turbulent tid i målvaktens karriär, men kommer han fortfarande att bli Englands nummer ett nästa sommar?

Hart var jettisoned av Manchester City-chefen Pep Guardiola eftersom han saknar den ständiga distributionen som de bästa målvaktarna i världen kan erbjuda och han såg jittery igen i den avdelningen i Wembley.

Det är inte ifrågasättande Harts skyttestopp förmåga han räddade England mot Slovenien med några aktuella insatser men spelar ut från baksidan, så nyckeln till det moderna spelet fortsätter att vara hans undergång.
viktminskning lchf anledningar att vara rädsla för England i Ryssland