viktminskning tabletter Andrew Dunn är årets årets löpare år 2015

att gå ner i vikt Andrew Dunn är årets årets löpare år 2015

Det är inte en märklig radiostation kalla brev. Det står inte för en snabb viktminskning. Det är inte den senaste konstiga regeringen akronym för ett obskilt program.

Det är anledningen till att Bethlehem-katolska Andrew Dunn är årets årets löpare år 2015.

Jag var i en yngre ålder och ville förbättra mig själv, min mantra har arbetat för att vinna W2W, sa Dunn. att vinna. Brottning är en sport där, om du vill ha resultat, sätter du arbetet. Att gå till jobbet i matcher har varit mitt slagsmål hela året. arbetade året runt. Ingen har hittat ett sätt att outwork eller outwrestle Dunn, och som ett resultat avslutade Becahi senioren med en 49 0 rekord och ett PIAA klass AAA-mästerskap på 285 pund, tjänat genom att slå Solanco Bo Spelare 5 3 i sista 7 mars på Hershey. Dunn lade till en körsbär på toppen av en spektakulär säsong genom att besegra 183 0 Austin Meyers of Campbell County (Ky.) I övertid på 220 pund i Dapper Dan Wrestling Classic söndagskväll i Pittsburgh.

Dunn avslutade sin karriär på 146 33 totalt och fick ett stipendium till stigande kollegiala makt (åttonde vid 2014 NCAA mästerskap) Virginia Tech. Han är rankad nr 7 i nationen vid 285 av Intermat.

I början av året skrev Dunn ner sina mål: vinner varje turnering de gyllene hökarna kom in, gå obesegrad och vinn en statstitel.

Han gjorde just det där han vann bergets kung, östets odjur, Tony Iasiello Christmas City och Escape the Rock-turneringarna. Dessa händelser exponerade Dunn till några av de bästa brottare i regionen och nationen, och han outworked dem alla för att vinna.

Och Dunn gjorde detta genom att krossa på 220 mestadels säsongen för att göra Bethlehem katolska lineup så solid som möjligt och sedan gå upp till 285 i postseasonen. Det innebar att han var tvungen att möta större brottare för att uppnå sitt statliga titelmål (Dunn vägde omkring 230 pund eller mindre i efterseasonen), inklusive Spelare, en Beast-mästare själv.

Det gjorde stor skillnad; W2W fungerade bra.

ville arbeta för att se till att de flesta av matcherna inte var nära, sa Dunn. ville inte vara i stressiga matcher och jag gör extra arbete för att jag vet att jag ska vinna, och jobbet lönar sig. De flesta vann vann det extra arbetet. Jag gör 200 extra push ups eller 200 extra sit ups. Och belöningen kommer i färdig produkt. Jag lärde mig en värdefull livsläsning, gör jobbet och belöningarna kommer. Arbetet kom på flera områden.

Först, hans oföränderliga teknik. En veteranobservatör berättade för denna reporter hos Hershey att Dunn hade den bästa tekniken för någon brottare i staten. Denna tekniska förmåga gjorde det möjligt för Dunn att krossa den typ av matcher som många 220and 285 pund brottare inte kunde, med snabba skott, aggressiva attacker, förvånande snabbhet och förmåga att avsluta. Det innebar också att när Dunn satte sig i rörelse gjorde han inga misstag och lämnade sina fiender inga öppningar.

i åttonde eller nionde klass brukade jag slå en massa skräpdrag, sa Dunn. när jag tillägnat mig att bryta och slutade spela fotboll började jag förbättra min teknik överallt. hans konditionering. Från årets andra år var Dunn alltid i god form och var sällan konditionerad. Men i hans högsäsong tog han sig i form till en annan planet, inte bara en annan nivå. Inte för Dunn den fysiska slumpen hos några övre viktiga brottare; tvärtom.

ha ett fullständigt engagemang för att vara i bra brottning och vara i god form runt, från att lyfta till fart och smidighetsträning, sa Dunn.

Eftersom han är i sådan topp toppform, förstärktes hans hastighet och smidighet. I spelar-matchen, till exempel, eller mot Colonial Forge Patrick Grayson i östra ödet, båda formidabla fysiska fiender, hade Dunn en snabbhetskant som han brukade i sin fulla utsträckning.

Och hans konditionering gjorde det möjligt för Dunn att överleva ett allvarligt bröstkällan kall i veckans tillstånd. Han var knappast på sitt bästa och hade problem med att andas, men hans utmärkta konditionering gav pengar i banken han kunde dra på när han behövde det.

För det tredje förstärkte Dunn sitt mentala spel genom att se en idrottspsykolog och dra på lektionerna som erbjuds att bli mer fokuserade och mentalt starka.

W2W-filosofin gjorde det möjligt för Dunn att uppnå stor framgång genom att lägga till de säkra block som han redan hade byggt i sitt liv.

En av dem är hans familj. I en intervju gör han Dunn tack för sin familj för det stöd de har gett honom och de ansträngningar som de har gjort för hans räkning. Han gör det varje gång.

Det stödet har kommit i många år.

pappa gick till District 11-finalen i Liberty när jag var i sjunde klassen och de har alltid listorna över brottare i finalerna på resultattavlorna och jag sa till min pappa att jag önskar att jag kunde få mitt namn på tavlan, sa Dunn . min pappa sa. du vill ha ditt namn på tavlan, jag tror att du kan få det att hända, men du måste ta brott mer allvarligt. Jag är så välsignad att ha en familj som har offrat så mycket för mig och alltid är där för mig. då finns Dunn andra familj.

är ett privilegium att vara en del av den betlehem katolska familjen, sa Dunn. (Jeff) Karam har alltid trott på mig. Han berättade för min pappa i första delen av mitt senare år att sonen kommer att bli en statsmästare. Jag behövde växa upp lite i alla aspekter av mitt liv. Jag har blivit en så bättre person sedan han kom till Betlehem katolska. Jag tror att jag har fått ut det mesta av min förmåga och jag berättar Karam Karam för det. vem som ringde slutet på sin Becahi karriär fortsätter nu att tillämpa W2W på en högre nivå, det har fungerat bra hittills.
viktminskning tabletter Andrew Dunn är årets årets löpare år 2015