gå ner 1 kg i veckan 2016 Bästa ställen att arbeta i North Bay

kolhydratfri kost 2016 Bästa ställen att arbeta i North Bay

Silva USA ger den bästa kvaliteten av naturliga och tekniska korkar, flaskor, glasvaror och förpackningar till vinindustrin med responsivitet, integritet och konsekvent professionell service.

‘Vi har en passion för korkar och bryr oss inte bara om våra produkter, men de produkter som våra kunder så småningom kommer att producera’, säger en anställd.

Företaget har nyligen utvecklat en egen korkprovningsmetod för högkvalitativ kork som används för att försegla premiumviner. Denna process levererar 100 procent TCA inspekterade korkar fri från en taint som kan påverka vinens smak och aromer.

‘Från försäljning till kundservice, produktion, frakt, fakturering och kundfordringar uppvisar medarbetare en familj som entreprenörsanda.’

President Neil Foster instämmer. ‘Alla bidrar till att leverera de bästa service- och kvalitetsprodukterna till våra kunder. Silva erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensations- och förmånspaket, främjar en positiv arbetsmiljö och är en bra förvaltare av sina resurser en prioriterad prioritet för företaget.

En välgörenhetskommitté organiserar matdrifter som gynnar Redwood Empire Food Bank. Det finns ett kallt väderklädsel för Redwood Gospel Mission, en ryggsäcksdrev, leksaksdrev och presentförpackningsdon till Boys Girls Club, tillsammans med arbetsgivare matchade ideella bidrag.

Familjer ingår i lagbyggnadsevenemang som en Cinco de Mayo-fest med lunch, en festfest, anställd BBQ, pizzapartier, kvartalsvisa födelsedagsevenemang och en hummermatning. ‘Det är underbart att kunna lära sig så många användbara och progressiva datorprogram som hjälper till att hålla kundtillfredsställelsen hög och vårt arbete givande. Vi har ett bra kontor med alla resurser man kan föreställa sig, vilket gör det till en produktiv, bästa arbetsplats. ‘

COO Debbie Warren säger att Mengali är en värdeskapsorganisation där alla tycker om att komma till jobbet. ‘Vi är ett verkligt unikt företag som är en trendsättare och ett lysande exempel på hur en positiv arbetsplats kan leda till större framgång.’

‘Vi gör roliga saker tillsammans och lyfter upp varandra. Vi samarbetar ofta för att lösa problem eller komma fram till bättre och effektivare lösningar.’

Promotion är alltid inifrån. En medarbetare startade i ett kontor och är nu en revisor. Självutveckling uppmuntras, och människors ansträngningar erkänns snabbt när de uppnår nya kompetensnivåer.

Det finns årliga reträtt och lagbyggnadsdagar, resor till Driven Raceway, Giants-spel eller Safari West, tillsammans med en årlig middag. Företagets välgörande engagemang omfattar donationer till mer än ett dussin organisationer och volontärservice på ideella nämnder.

‘Företaget är extremt lyhörd för de oplanerade schemat för föräldraskap och liv i allmänhet. Barnen till mina lagkamrater är frekventa besökare och får alltid känna sig välkomna. En genuin omsorgsfull natur genomträder kontoret.’

PETALUMA Med mer än 81 års erfarenhet av byggandet av högkvalitativa byggprojekt är Midstate Construction lika stolt över de anställda som byggt dem. ‘Övre ledningen vill alltid ha det bästa för mig och mitt team. Det resulterar vanligtvis i en bra slutprodukt. Vår kultur av ärlighet och förlåtelse tillåter oss att göra misstag när vi försöker nya tekniker eller arbetar hårt mot tidsfrister.’
gå ner 1 kg i veckan 2016 Bästa ställen att arbeta i North Bay