gå ner 1 kilo i veckan Abilene kvinna s foto går viral efter en 8 års beroende av meth

smoothie gå ner i vikt Abilene kvinna s foto går viral efter en 8 års beroende av meth

ABILENE, Texas. En abilenkvinna har gjort stora vågor på linje med ett inlägg på hennes Facebook-sida. Det var en otroligt ärlig och avslöjande titt på hennes kamp med en metaförgift. Nu har den posten tagit henne till kyrkor över hela landet för att sprida ett budskap av hopp.

På morgonen den 29 april 2013 publicerade Shanna White en bild som markerade sex år sedan den kom bort från kristallmet. ‘Min telefon skulle bling bling bling bling! Det var overkligt. Jag grät,’ sa Shanna.

Posten var av två bilder, sida vid sida. Till vänster, en rån skott tas av Shanna precis som hon bestämde sig för att bli ren. Till höger är den lyckliga och friska kvinnan hon nu.

Shannas missbruk började för 14 år sedan, när hon sa att hon ville förlora lite vikt. ‘Jag ska bara få lite och komma ner till 125,8 år senare, jag var hemlös’, sa Shanna. ‘Det är ont, det är det fulaste jag någonsin sett’, tillägger hon.

Shanna spenderade 8 år med meth;
gå ner 1 kilo i veckan Abilene kvinna s foto går viral efter en 8 års beroende av meth
går från din genomsnittliga mamma och fru, till hemlösa och på gatorna. Shanna säger att hennes ryggänder rått ut ur hennes mun. Shanna förklarar att hon slog sin botten när hon vaknade en morgon i ett främlingens hus med lukten av dopmatlagning i bakgården.

Snabbspolning fram till morgonen den 29 april 2013 när Shanna firade 6 år nykter och skickade på Facebook vilken rockbotten såg ut. Och det var när det började. Shanna s post går nötter på nätet; så småningom få 135.000 gillar och 12.000 aktier. ‘Det var så spännande, det var emotionellt’, säger Shanna.

Shanna förklarar att hon skickade bilden för att ge hopp. Hoppas, säger hon, till bara en person som kan lida av en missbruk. Hoppas att bara en person skulle se hur långt hon kommer och vet att de också kunde göra det.

‘Jag visste att med så många aktier skulle det komma till rätt person, det hade gjort vad jag’ hoppades det skulle göra ‘, sa Shanna.

Sedan april har Shanna blivit inbjuden att prata i tre kyrkor; en här i Big Country, och två andra i Alabama och Ohio. Hon fortsätter att hålla kontakten med en ung man som nåde ut till henne den dagen hon skrev den bilden, bara en dag nyktert sig.
gå ner 1 kilo i veckan Abilene kvinna s foto går viral efter en 8 års beroende av meth