gå ner ett kilo om dagen Aishwarya Rai s viktproblem irriterar nu Abhishek

gå ner i vikt hälsosamt Aishwarya Rai s viktproblem irriterar nu Abhishek

Aishwarya Rai Bachchan har alltid varit ett av medias favoritämne, det vill säga hennes påstådda affär med Salman Khan och Vivek Oberoi, eller hennes många stints vid Cannes International Film Festival, eller hennes mycket hyped äktenskap med Junior B.

Ända sedan hon födde Aaradhya, känd som Beti B, har hennes buxom utseende bjudit in mycket kritik. Nästan en fråga om nationell oro nu visar det ovanliga allmänintresset med sin viktminskning efter graviditeten tydligt den intensiva granskning som kändisar utsätts för i landet.

Även om Ash har hanterat det med sin ‘ingen omsorg’ -inställning och en värdig tystnad, verkar denna otillbörliga uppmärksamhet inte ha gått för bra med hennes fästman Abhishek Bachchan.

Irked av den ihållande chatteren över Aishwaryas efterparti viktökning, blev skådespelaren ganska upparbetad när han diskuterade den omotiverade kritiken riktad mot Ash och betecknades som ‘extremt okänslig’. ‘Ja, hon är en offentlig person men människor glömmer henne’ s också en kvinna och nu en mamma, och där finns en linje som inte ska korsas ‘, sa Abhishek nyligen i en intervju.

Också experter säger att andra celeb mums som Shilpa Shetty och Lara Dutta är på rätt spår eftersom de har motstått frestelsen att gömma sig tills punden kommer av. Experter och nutritionist lovar denna insats och hävdar att kvinnor måste vänta i minst två månader innan de försöker gå ner i vikt eftersom kompromissen om intag av vissa livsmedelsgrupper definitivt påverkar hälsan hos både barnet och mamman.

Aishwaryas senaste utseende på den 65: e Cannes Inmternational Film Festival är ett lämpligt exempel på hur hon tystnade hennes kritiker och såg extremt bekvämt ut i hennes nyförvärvade curvaveous-ram.
gå ner ett kilo om dagen Aishwarya Rai s viktproblem irriterar nu Abhishek