gå ner i vikt hemma 2016 Minnesota High School Lacrosse

kalorier gå ner i vikt 2016 Minnesota High School Lacrosse

3 Ingen tidigare sjö i topp 5?

4 Jag tycker Farmington är bra. Jag tror att de är ett topp 20-lag. Eventuellt en topp 15 (se min pre-season premiär säsong rangordning på sidan 1). Att lägga till Kevin Dunnigan till coachingpersonalen är en stor uppgradering. Och med tanke på att de akademiker från LN och de andra lagen i deras avsnitt kunde jag se dem i avsnitt 1-finalen mot ett av Lakeville-lagen, beroende på sådd. Men jag tror att det tar mycket fantasi att rangordna dem i topp 5. Faktum är att Farmington som i fjol var 2 7 i konferens och 4 7 totalt (vinner över Hill Murray, Burnsville, Shakopee och Northfield, deras närmaste förlusten var till Woodbury av 3 g och de förlorade till Mayo i första omgången av sektioner förra året) måste bevisa några saker innan de hamnar i toppen 15. Specifikt måste deras förolämpning förbättra. Ta sitt spel mot Lakeville South vem tog inte ut många spelare eller deras spel mot Rosemount, som inte heller gjorde det. T, mot, LS i ett spel F förlorat med 4 hade F: s ledande scorer 2 mål och ingen hjälp. Mot Rosemount (ett spel där de förlorade med 12), hade han 1. Deras andra ledande scorer hade 1/1 vs South och 0 vs Rosemount. Denna patter dupliceras i de flesta av sina förluster. Per LaxHub hade LS 1 senior försvarare, och jag tror att Rosemount hade 1 också (RSMT spelar inte läsår i LaxHub). Jag tror att båda lagen återvänder sina mål. De motståndarna kommer inte att bli ‘värre’ i försvar. Jag förstår att F endast hade 2 seniorer förra året och är ‘byggande’ men Mahtomedi har samma profil för examen och var i stånd och det nämns inte. Just nu rankar jag minst 10 lag före F. Laxpower listar bara 20 (21 med JD). LP är inte alls perfekt, men jag är nyfiken på vilka de andra 3 4 som reportern vet om.

Klicka för att expandera.

Jag tror att jag håller med allt här. Tufft år för att begränsa listan till 5 lag och 12 barn, men det är ganska coolt för MN lacrosse. Jag tycker det är mer parodi på grund av att många fler barn och idrottare spelar sporten och längre. Men Farmington är upptagen i topp 5 är ett huvudskrapa.

Tillsammans med en 4 10 Farmington i pojkarna, är de fem bästa lagen att titta på. Hans berättelser var lite löjliga. 3 var inriktade på tjejerna medan de andra 2 klumpade både tjejer och pojkar tillsammans i ett ganska generiskt sammanhang som inte exakt avser den kommande säsongen. Jag ger honom lite kredit för att ge en nick till uppmaningen till tjänstemän men det var inriktat mot tjejspelet. Slutligen är en av hans 5 berättelser för den kommande säsongen att en tjej tränare föddes och tar mammaledighet. I Minnesota har ett bra antal lag kämpat för att bli erkänt av sin skola mycket mindre fullt stöd även tio år efter att MSHSL antog pojkar lacrosse och längre för tjejer. I alltför många områden finns det en bias mot de längre etablerade sporterna som softball, baseball, spår och golf som förändras men ändras långsamt.

Att lägga till dagar före det första tillgängliga speldatumet skulle vara svårt att passera, men om både pojkarna och flickvännerna kom fram med ett solidt argument, kan de få lite dragkraft med MSHSL-styrelsen. Den svåra delen är att MSHSL-styrelsen tycker om att hålla sakerna konsekventa och om du ser nästan varje sport (spara för fotboll) har 10 dagar mellan början av träning och det första tillgängliga speldatumet. Det skulle ta ett starkt tryck för att få dem att göra ett undantag för lacrosse eftersom jag misstänker att baseball, basket,
gå ner i vikt hemma 2016 Minnesota High School Lacrosse
hockey, etc. skulle alla vilja ha mer tid att träna före sina första matcher också. Det gör det verkligen svårt att få stöd för ett förslag att behandla lacrosse annorlunda än de andra sporterna.

Klicka för att expandera.

Medan det alltid kommer att vara saker att klaga på, inte alla vill ha samma saker, tänk på de goda saker som MSHSL lacrosse har fört med:

Explosiv tillväxt (när jag började 1998 var det 10 HS-lag, förra året mellan MSHSL och MBSLA fanns det cirka 90 om du inkluderar Hudson och ND-skolorna som spelade i våra ligor)

Skoligenkänning (vi spelar de flesta spel på arenor, många med ljus och gräs, istället för kobetesmarker)

Fler tjänstemän (ganska mycket den enda gången vi har ett varsitetsspel med 2 tjänstemän är nu när någon bil bryts ner på vägen till spelet)

Mediedekning (vilket inte är bra, men det finns åtminstone vissa, jämför med sport som non-varsity sport som rugby och Ultimate, vilket var där vi brukade vara)

Representation på NFHS reglerutskott för pojkar lacrosse

Att ha en heltid organisation där för att hantera ‘saker’ (behörighet, köra turneringen etc.)

Jag är säker på att jag saknar några saker. Bara sayin.

Klicka för att expandera.

Men det faktum att en Duluth kid nämndes av någon är ganska imponerande och uppskattad av oss ‘out staters’! : instämmer: Och jag såg en hel del barn i WoodenStick1-listan från East Metro WBL, Mahto och Woodbury samt en annan semi-out-stat från Rogers. Spelet växer och folk märker! Det finns goda lacrosse spelare överallt i staten nu och många av dem är i söder och sydväst. Jag tror att WoodenStick1-listan var ganska solid. Spelet växer och folk märker! Det finns goda lacrosse spelare överallt i staten nu och många av dem är i söder och sydväst. Jag tror att WoodenStick1-listan var ganska solid.

På en sidoanteckning är vi EXCITED att börja vår första säsong med MSHSL boll i helgen här uppe i Duluth! Mycket tack och respekt för alla de lag som gick upp för att resa till Duluth under våren! Sju hemmamatcher i vår första säsong är SOLID !!
gå ner i vikt hemma 2016 Minnesota High School Lacrosse
! :dyrkan: