gå ner i vikt styrketräning Addison County Independent

recept gå ner i vikt Addison County Independent

ADDISON COUNTY Bytet av kalendern i början av det nya året har traditionellt uppmanat människor att lösa sig för att vända ett nytt blad i sina egna liv.

Nyårsupplösningar kommer i många former och kan vara inriktade på personliga eller offentliga välfärd. Vissa resolutioner är strikt praktiska medan andra är ganska osannolika.

Den oberoende personalen undersökte länets invånare på sina förhoppningar och önskningar 2007. Våra vänner och grannar löser ofta att förbättra sig på något sätt. Precis så ofta resurfaces deras optimism för världens förbättring.

När kontorsarbetare Vergian Union High School, Diane Marcotte, gick till college för tre årtionden sedan reste sig kameratrökta cigaretter. Innan länge tog Marcotte upp vad som blev ungefär ett halvt paket per dag vana.

Men om Marcotte New Year-upplösningen tar tag, har hon puffat på sin sista cigarett.

tugga mitt rökfria tuggummi, sa Marcotte tidigt i veckan. sluta röka Familjen motiverade henne att sluta.

barn var alla hemma under semestern och de var det viktigaste för mig, och jag sa att jag var tvungen att göra det för mig själv och min familj, sa Marcotte. vill leva längre. Jag vill vara där för min familj så jag fattade just det beslutet. vände sig också till en sen familjemedlem för hjälp. Hon hade en mormor som föddes den 2 januari 1902, och hon valde denna tisdag som dagen för att sluta.

Det bästa jag gjorde var att välja en dag som var viktigt. Jag kände att min mormor skulle hjälpa mig, sa hon.

Dag ett var inte lätt, men genom att ändra relaterade beteenden och genom att få stöd från hennes vänner och familjemedlemmar sa Marcotte att hon gjorde det igenom.

gör inte så illa, sa hon. bryta dessa mönster jag alltid haft.

Matthew Gibbs, ägare till Briggs Carriage Bookstore och Ball and Chain Caf i Brandon, gör vanligtvis nyttårsbeslut. För Gibbs börjar det nya året verkligen fram till mitten av februari, efter att han äntligen lagt sig och slog bort affären 2006 pappersarbete.

Men i år är speciellt, sade Gibbs strålande. Han och hans fru väntar något nytt 2007.

måste slutföra ombyggnaden av mitt hus, sa han. åker till Kina på våren för att plocka upp någon som kommer att stanna där, förhoppningsvis, för resten av sitt liv.

I juni kommer Gibbses att anta en flickvän. De vill se till att deras Brandon hem är redo för sin ankomst.

brukar inte tro på nyårsbeslut, sade han. i år måste jag.

Anne Hoover i Middlebury tänker stort.

Nyårsupplösning är att arbeta för fred, klimatförändringar, räddning av isbjörnen och miljön, sade Hoover. pensionerad, och det här är något jag kan göra.

Vergennes resident Pam Pierce jobbar som assistentstadskonsulent vid Ferrisburgh under dagen, men hon målarlampar säljer noter, postkort och antikviteter på internet, både via eBay och sitt eget cyberspace-uttag. Företaget har varit bra, men Pierce sa har sålt sina bästa saker och resten, som hon har beslutat för det nya året, måste gå.

Således är mitt hus Pierce toppupplösning, och hon förpackar sina remainders för bulkförsäljning. hantera de riktigt bra grejerna och du får rester, sa hon. Jag måste hämta det ur mitt hus istället för att jaga det i det oavslutade rummet.

Planer för det rummet i sitt Vergennes hem är den relaterade delen två av Pierces upplösning.

vill göra över det oavslutade rummet, sa hon.

För Roger Langan i Bristol kan 2007 vara år av empati. upplösning är bara att vara mer tålamod och förståelse för andra människor och deras problem, sade han.

Hanni Guinn tar ett steg tillbaka för att se på sin plats i världen 2007.

upplösning är att lära mig mer om mig själv vad mina styrkor är och för att manifestera dessa styrkor utåt i den fysiska världen, sade Middlebury invånare. vill göra skillnad Jag är en droppe i havet och jag vill att min fall ska räkna.

Bruce Hiland of Cornwall är en stor booster av Middlebury affärer och en fastighetsägare i centrala. Han gör allt han kan för att främja den ekonomiska och medborgerliga välfärden för den största staden i Addison County.

Hans resolutioner för det nya året är fler önskningar för en bättre gemenskap.

hoppas på en Cross Street Bridge; en intelligent reparationsplan för de två järnvägsbroarna (i Middlebury); en framgångsrik repetering av Main Street, med en nettovinst av parkeringsplatser; och erkännandet av alla i Addison County som Middlebury är platsen att shoppa, sade Hiland.

David Clark är igenkännlig för de flesta lånare i Middlebury Ilsley Library, eftersom han är biblioteksledare. Middlebury bosatta hoppet för det nya året verkar vara kopplat till hans dagliga arbete.
gå ner i vikt styrketräning Addison County Independent