går inte ner i vikt lchf Abbrederis bultade upp i offseason

att gå ner i vikt Abbrederis bultade upp i offseason

GREEN BAY I vad som kan kallas säsongen av viktminskning för Green Bay Packers, vad tillhörde Eddie Lacy, Josh Sitton och Richard Rodgers all bantning, det avundsjukaste problemet att få till de breda mottagarna.

De stod framför sina skåp tisdag, slotmottagare Randall Cobb och Jared Abbrederis, och lekfullt beklagade utmaningen av svaghet i en liga definierad av sin bulk.

‘Jag lägger på cirka tre pund,’ sade Cobb efter den första dagen i träningslägret. ‘Jag gick upp till ungefär 197 och kom in rätt vid 195 när vi vägde igår. Det var en utmaning för mig.’

Åh att vara svelte.

Relaterat: Jordy Nelson hade ‘hicka’ i vänster knä

Video: Lacy ser smalare ut på 1: a dagen av träning

Till skillnad från deras starkare motsvarigheter, är Cobb och Abbrederis uppdrag att hitta den rätta blandningen av mager och stark. De tycker om tillräckligt med muskler för att uthärda träffarna och stötarna ut genom mitten av fältet, men för mycket vikt är ett hinder, det berövar dem av ovärderlig snabbhet.

I slutet av förra säsongen sade Cobb att så många som fem pund hade smält sedan träningslägret började. Han visade sig från 192 till 187 och förlorade 2,6% av sin kroppsvikt från en redan diminutiv ram.

Cobb doppades så lågt som 184 under återhämtningen från en knäppt lunga som drabbades av Arizona. Det var det lättaste han hade varit sedan hans högskola år,
går inte ner i vikt lchf Abbrederis bultade upp i offseason
och den förverkligandet gav upphov till förändring.

‘Jag ville satsa lite mer, bara för att hålla min styrka och vara stark genom hela säsongen, förhoppningsvis att hålla några nicks och blåmärken bort’, sa Cobb.

‘Om jag inte tränar, jag går ner i vikt. Och många saker pågick förra året kunde jag inte fortsätta att behålla min styrka. Jag kunde inte göra många övningar, så jag förlorade mycket vikt under säsongen. Jag menar att det händer normalt, men inte idag. Jag vill bara spela lite tyngre. ‘

I fallet med Abbrederis, en litig spelare vars rutt löser sig, var offseason-målet att öka sin totala styrka. Att skalan snurrade upp i processen kunde ses som en extrabonus. Liksom Cobb vill han absorbera träffar mer bekvämt och undvika den typ av nagskada (revben) som sidledde honom förra säsongen.

‘Det handlar bara om styrkan, säger Abbrederis.’ Jag behöver verkligen inte vara en stor kille. Det handlar bara om den styrka som du har i din ram. Det hjälper definitivt när du är på linjen, när du kan kasta bort killar eller få dem att springa och kasta dem på toppen av rutten. Det hjälper definitivt. Jag mår bra med det. ‘

Tillagt Cobb: ‘Jared Abbrederis jobbar med sin svans. Han är en bra mottagare. Jag tror att vi ‘tävlar båda i slottet.’ Green Bay Packers träningsläger: 26 juli 2016.
går inte ner i vikt lchf Abbrederis bultade upp i offseason