gå snabbt ner i vikt AAA säger att Arkansas har lägst gaspris i U

gå ner 5 kg på en månad AAA säger att Arkansas har lägst gaspris i U

AAA säger att det genomsnittliga priset för en gallon av vanlig blyfri bensin i Arkansas på måndag var $ 1,95 den lägsta i nationen. Genomsnittspriset var 2 cent högre i Oklahoma på 1,97 dollar, samma pris som i Missouri. Det genomsnittliga gaspriset i Texas var 1,96 dollar per liter och 1,98 USD i Kansas, Mississippi och South Carolina. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter, fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.
gå snabbt ner i vikt AAA säger att Arkansas har lägst gaspris i U