hur går jag ner i vikt snabbt Admiral är omplacerad

viktminskning snabbt Admiral är omplacerad

Thomas C. Lynch, vars snabba stigning i marinen stalled när han presiderade Naval Academy under sin största fuskskandal, har tilldelats en ny Pentagon-post som ska kartlägga framtiden för marin och marin korps.

Den 52-åriga akademins superintendenten fick igår sina order att bli chef för marinens roller och uppdragsgrupp, under övervakningschefen.

Admiralen kommer att övervaka en personal på 10 som kommer att studera kommer att se över vilka typer av militära operationer som kan krävas i efterkrigstidens era.

‘Jag’ är väldigt glad över det. Jag tycker att det är ett underbart tillfälle, säger admiralen, som förväntar sig att börja sin nya uppgift i september och kommer att flytta tillbaka till Great Falls, Va.

Navy-studien riktad av Admiral Lynch tillsammans med de andra tjänsterna kommer att användas av kommissionen om Försvarsmaktens roller och uppdrag, en sex ledamot som bildades förra året av kongressen. Kommission är planerad att presentera sitt konstaterande till försvarssekreteraren nästa år.

‘Jag tycker att det är en mycket viktig uppgift’, säger pensionerad vice adm. William P. Lawrence, en före detta akademins superintendent. ‘Resultatet är mycket kritiskt för framtiden för all militären.’

Admiral Lynch hade hoppats på en tredje stjärna och kommando på en flotta. Men den drömmen bleknade efter skandalen med en elprovning.

En tredje stjärna för admiral Lynch skulle ha varit svårt att komma igenom senatets väpnade tjänsteutskott. Flera medlemmar har varit kritiska för admiralens ledarskap under den fuskande skandalen, vilket så småningom implicerade 134 midshipmen och ledde till straff av 88 och utvisning av 24. Admiral Lynch erkände ‘misslyckande’ att inte aggressivt driva utredningen.

Frågade vad han kommer att göra när kommission rapporterar till försvarssekreteraren nästa år, Admiral Lynch sa: ‘Efter det tjänar jag till presidentens nöje. Oavsett marinen [beslutar] . Jag hoppas att få en flotta.’

Adiralen s ‘erfarenhet’ kommer att hjälpa honom i sitt nya inlägg, säger admiral Lawrence.

Innan han kom till akademin år 1991 ledde Admiral Lynch den första stridsgruppen i Röda havet i augusti 1990 efter den irakiska invasionen av Kuwait.

Han tjänade också som en topphjälpare till marinsekreteraren John Lehman och hans efterträdare, James Webb.

Admiral Lynch anlände till akademin i juni 1991 och sågs som en ‘Mr. Fix It’ i kölvattnet av en skandal som involverade sophomore Midshipman Gwen Dreyer, som hade blivit handbojorad i urin och avskalad av manskamrater.

Den skandalen avspeglade karriären för akademins superintendent vid den tiden, den bakre adm. Virgil Hill, som också erbjöds en sidokörning och senare avgick.
hur går jag ner i vikt snabbt Admiral är omplacerad