hur ska jag träna för att gå ner i vikt 2013 Nyårs resolutioner

viktminskning recept 2013 Nyårs resolutioner

‘Jag löser mig för att avsluta bra under mina sista sex månader som superintendent i Newton Conover City Schools, och gör allt jag kan för att stödja våra anställda och studenter varje dag. Personligen löser jag mig att älska Gud, min familj och andra mer genom avsiktliga handlingar som lämnar ingen tvekan om mina prioriteringar och vad som verkligen betyder. ‘

Tom Adkins, polischef, Hickory Police Department:

‘Min resolution är att förbättra Catawba Countys ekonomiska välbefinnande under det kommande året. Det inkluderar att göra Catawba County. Platsföretag väljer att växa och lokalisera på grund av stödjande infrastruktur, utmärkta utbildningsmöjligheter och stabil skattestruktur.’

Mick Berry, Hickory Stadschef:

‘I min tjänst till staden jag’ är upphetsad att gå till 2013 med det stora arbetet som görs av så många medborgare. Stadsrådet har utsett utmärkta, passionerade invånare för att hjälpa staden med några riktigt viktiga och framåtblickande initiativ. Dessa kommer att hjälpa Hickory bli en ännu mer attraktiv och engagerande plats för invånare och företag. Så jag ser fram emot att samarbeta med stadsfullmäktige och medborgarna för att få sina ansträngningar att utvecklas 2013. På en personlig anteckning har Beth och jag fem barn och 2013 kommer tre av dem att vara borta på college. Wow, där gick det dags? Så under det kommande året kommer jag att fokusera på och njuta av mer av dagens aktiviteter med våra barn, det går så fort. ‘

Dan Brigman, superintendent av Catawba länskolor:

‘Mitt nyårs resolution är att vara den bästa far, make och ledare för Catawba County School System.’

Sherry Butler, verkställande direktör för The Green Room Community Theatre:

‘Jag brukar inte göra nyårs resolutioner, men jag gör varje dag en upplösning för att försöka bli en bättre person. Jag tror som kristna att vi bör sträva varje dag med Guds hjälp att vara en bättre person än vi var dagen före, månaden före och året innan. Jag tror att Paulus sa det bäst i Filippinerna 3:12 14: Inte att jag redan har fått allt detta, eller har redan kommit till mitt mål, men jag pressar på för att ta tag i det som Kristus Jesus tog tag i mig. Bröder och systrar, jag anser mig inte själv att ha tagit tag i det. Men en sak jag gör: Förglömmer vad som ligger bakom och sträcker sig mot vad som är framåt, jag pressar mot målet att vinna priset som Gud har kallat mig himmelskt i Kristus Jesus. ‘

Jay Gaither, distriktsjurist för det 25: e åklagardistriktet:

‘Min uppfattning är att fortsätta att söka rättvisa i lösningen av varje anklagelse om kriminellt beteende som kommer in i det 25: e åklagarämbetets kontor. Jag är säker i vetskapen att detta är en lösning av var och en av männen i både åtal och brottsbekämpning som arbetar oavbrutet för att skydda familjerna i Burke, Caldwell och Catawba County. Vi är alla välsignade för att arbeta för dig och att ha ett samtal som definierar inte bara våra jobb utan också våra liv. ” Aldrig försena tacksamhet, gör alltid mitt bästa; sätt mina mål högt och skjut för stjärnorna. ‘

Garrett Hinshaw, VD för Catawba Valley Community College:

‘Jag beslutar att leda vår lokala högskola i ett åtagande till excellence bortom våra intressenters förväntningar genom innovativ programmering som kommer att hjälpa till med att återuppliva vår ekonomi.’

Scott Loudermelt, ordförande för Newton Conover School Board of Education:

‘: I år vill jag vara en bättre pappa och vän. Jag kommer också sluta smutsa ner mina munkar för att gå ner i vikt.’ ‘Jag löser mig för att slå in i allas huvuden att områdets unika marknadsfördelar är vår tillverkning arv och skapande / kämpande mentalitet som hjälpt till att orsaka så många företag att kluster här. Med denna fördel kommer vi att utveckla ett program baserat på innovation som kommer att gynna befintliga branscher, uppstart och företagande industrier och nya branscher under det kommande året.

‘Jag löser mig för att hjälpa Hickory Daily Record att hålla ett öppet öra och öppna tanken mot det här samhällets behov och bekymmer. Tillsammans kan vi forma Hickorys framtid och fokuseringen i denna tidning både i tryck och online. mina fina piller som fru Turner föreslog först i 10: e klass och mina medarbetare rekommenderar idag. ‘

Coy Reid, Catawba County Sheriff:

‘Jag planerar att fortsätta att hålla en öppen dörrpolitik för mina medarbetare, medborgarna i Catawba County och att stiga ovanför de små sakerna.’

Phillip Reynolds, pastor, första baptistkyrkan i Hickory:

‘Mitt största mål för 2013 är att ge mer av mig till fler av honom. Jag är inte helt där än! Så, mitt mål varje dag är att be, läsa skriften, se honom i andra och dyrka honom varje vecka. Mitt ‘andra mål’ är att kvalificera sig för Boston Marathon genom att köra ett maraton under 3:40 i november. Jag har misslyckats med att kvalificera åtta gånger, men jag räknar med min svåra headedness för att så småningom betala. ‘

David Roberts, pastor, Morning Star First Baptist Church:

‘Vi öppnar ofta vår dyrkan med orden’ Det här är den dag som Herren har gjort. Låt oss vara glada och glädja oss över det. ‘Om vi ​​ser 2013, låt oss komma ihåg att det är Herrens år, och strävar efter att glädjas åt det. Kärlek är en saknad ingrediens i livsreceptet idag. Kärleken täcker en mångfald synd, och vi har alla syndat och brutit mot Guds ära, men hans kärlek för oss har frälst oss, därför bör vi tillåta vår kärlek att hjälpa andra. ‘
hur ska jag träna för att gå ner i vikt 2013 Nyårs resolutioner