isbergssallad kalorier 2018-lagstiftningssessionen

hur jag gick ner i vikt 2018-lagstiftningssessionen

Vi pratar politiken i ikväll s Civil Beat-segment, få saker gör Chad Blair lyckligare. Chad Blair: Husets talare Scott Saiki säger att deras huvudroll är övervakning. Han reasserted lagstiftarens roll i att hålla den verkställande grenen ansvarig. Men han hade inga speciella räkningar i åtanke, till skillnad från GOP Rep. Gene Ward som har infört en åtgärd som anklagar and och övningsövningar i offentliga skolor. Aka Akana: Sessionen öppnade också medan tusentals marscherade för att fira Hawaii-krossningen. Känner du att få infödda Hawaiian-frågor att få mer uppmärksamhet i år? Chad Blair: Sen. Brickwood Galuteria var en av huvudtalarna på Onipaa Kakou. De andra hawaiianska medlemmarna i kammaren och senaten delade scenen. Galuteria sade att det som valda tjänstemän var viktigt för dem att ha ett samhälleligt engagemang med det hawaiiska samhället för att påverka statens politik för alla. Paula Akana: Ett par stora pengarämnen är få uppmärksamhet i år: havsnivåhöjning och cesspools. Båda kommer till den punkt där de behöver hanteras och det kan bli dyrt. Chad Blair: Otroligt dyrt, men experter säger det kommer bara att bli dyrare på vägen. En stor studie i december sa att cesspools påverkar färskt dricksvattenförsörjning på platser som upcountry Maui och Kahaluu på Oahu och hotande korallrev. Hälsoavdelningen uppskattar att det skulle kosta 1,75 miljarder dollar för att ersätta alla 88 000 cesspools på Hawaii. En annan studie visar hur havsnivåhöjningen hotar Hawaii: s kust, infrastruktur och egenskaper. Paula Akana: Kostnader för boende och hemlöshet är stora problem som inte har gått, vad ser du på dessa fronter i år? Chad Blair: Republikaner i kammaren har återigen infört räkningar för att befria mat och sjukvård från den allmänna punktskatten för att minska levnadsutgifterna. Det har inte blivit mycket dragkraft i det förflutna och förmodligen vunnit t detta år,
isbergssallad kalorier 2018-lagstiftningssessionen
antingen under demokratiskt ledarskap. Hemlöshet och prisvärda bostäder kommer att vara ett viktigt fokus för lagstiftaren. Saiki och andra högsta lagstiftare sa att de ‘tittar på investeringar i bostadsfonder, övergångscentra, ökade uppsökningsinsatser och andra tillvägagångssätt. Paul Akana: Slutligen har samma könskapenskap och medicinsk marijuana polariserat problem de senaste åren, något som lurar i år? Chad Blair: Det kan finnas några tweaks till Hawaii medicinska marijuana lag denna session, som att ändra referenser om ‘marijuana’ till ‘cannabis’, men inget större är förväntat. Det finns tal om att det medicinska biståndet i döden kan återupplivas, vilket passerade senaten men dog i huskommittén förra året.
isbergssallad kalorier 2018-lagstiftningssessionen