kalorier för att gå ner i vikt Akron brottare slutar i topp tredje en stat

hur jag gick ner i vikt Akron brottare slutar i topp tredje en stat

Akron Ram brottning laget gjorde bara en lagpoäng i förra årets mästerskap. I år vann de 36,5 poäng mer än 2017. Det är en stor förbättring för den minsta truppen. Förra året vann laget en match samtidigt som den förlorade tio för en vinstprocent av 0,91. Årets trupp slog fortfarande tio matcher, men de vann tretton för en 565 vinnande procent och hade två platsvinster. Som ett lag slutade de på 17 av 53 deltagande skolor. Det lagde laget i topp tredje av tävlingen. Kanske är det bästa att alla brottare som kombinerat för att tjäna de 37,5 poängen, kommer att vara tillbaka för sin högsäsong 2018 19. Laget kommer att förlora bara en senior till examen, men de hoppas kunna njuta av en boost från inkommande freshman från mellanskola nästa höst.

Wray Eagles vann årets statliga brottmästerskap. Det var deras första titel på trettio år och scorade 197,5 poäng för att enkelt utträda Paonia, som gjorde 147 poäng. Rocky Ford, den försvarande mästaren, placerade tredje och gjorde 136,5 poäng. 53 lag tävlar i årets fält. För Wray var det deras tolfte statliga mästerskap. Det bundet dem med Rocky Ford som Colorado High School med de flesta state wrestling lag mästerskap. Eaglesna hade nio medaljister, däribland två statsmästare, en löpare, två tredjeparts vinnare, tre fjärdedels placerare och en femte plats vinnare. Lyons slutade på 11: e plats med 49,5 poäng och två medaljmän, däribland en statsmästare och en fjärde plats-finishare. Highland slutade på 14: e plats, med 43,0 poäng med en andra och tredje plats medaljäkrare. Wiggins placerade 15: e med 38,0 poäng och en tredje och fjärde plats medaljäkrare. Akron slutade i 17: e plats med 37,5 poäng och hade två femte plats medaljister. SedgeCo / Fleming placeras 17: e med 37,0 poäng och en andra plats medaljist. Yuma placerades 22: a med 23,0 poäng och en fjärde plats medaljist. Merino placerades 27 med 21,0 poäng och en tredje plats medaljist. Limon placerade 31: a med 19,0 poäng och hade en tredjepartsmedaljist. Sammantaget krävde 26 brottare från nordöstra Colorado 26 av de 84 medaljerna.

Följande är en slutlig synopsis av matcherna som brottas av de lokala Akron Rams vid 2018 State wrestling turneringen:

Seth Dorrenbacher (132): Dorrenbacher öppnade mot 2A sydöstra regionmästare, Jade Cozart (Cheyenne Wells). Ingen dotter kunde tränga in i de andra försvaret tills Dorrenbacher slog på en anka under två sekunder för att slutföra en takedown vid summeren för en ledning. Dorrenbacher startade den andra perioden i bottenposition och Cozart reste honom hårt för över en minut. Därefter gjorde Dorrenbacher en sittande och vänd sig där Cozart kom upp för bakom Dorrenbacher för högt. Så snart Cozart gick upp över Dorrenbachers axel nådde Akron-ladan upp och drog honom över toppen för att vända och fångade Tigerens lad på ryggen för en trepunktsfall och en ledning på 7 0. Vid den här tiden började Cozart sin comeback, först kommer från sin Bach för att slutföra en flykt, sedan tog Ram ladan ner med en japansk whizzer för att stänga gapet till 7 3 som den andra ramen kom till slut. Cozart valde bottenpositionen för att öppna den tredje ramen och vända med en brytare för att stänga gapet till 7 5. Cozart rode Dorrenbacher resten av vägen men kunde inte vända honom under resten av perioden.

Dorrenbachers kvartfinal motståndare var Brett Benavides (Del Norte). Benavides attackerade först med dubbelt benutdragning, sedan reste Dorrenbacher ut med en korsritttur under den första perioden. Poängen var 2 0 då den andra perioden började med Benavides slog sitta på flöjten och vred Dorrenbacher med en dubbelbenmanövrering som slog Seth på ryggen för en trepunktsfall och 7 0 led. Dorrenbacher lyckades arbeta ut ur knäppningskombinationen, men Benavides reste honom ut resten av ramen. Dorrenbacher var nere under period tre men kunde inte fly när Benavides reste honom hårt med en armstång. Benavides lyckades äntligen använda armstången och vred Ram över sent i perioden och rack upp hösten i 5:46

Förlusten skickade Dorrenbacher in i andra omgången av tröst för en match mot Tanner Howells (Crowley County). Varken pojke gjorde i den första perioden. Dorrenbacher startade den andra ramen i bottenpositionen och tog en ledning på 1 0 med ett stativ och skalar för en flykt. Howells än slå en anka under för en takedown att ta en kort 2 1 bly. Dorrenbacher sitter ut och förvandlas till Howells för en omgång för att återta ledningen, 3 2, sedan slå en självmordstrumpa som satte Howells på ryggen och rackade upp tappen i 2:52.

Vinnaren skickade Dorrenbacher in i den tredje omgången av tröst mot Tyler Collins (Wray). Collins gjorde först med ett enda benutdrag och ritar ut perioden med en ledning på 2 0. Collins valde ner för att börja andra och ökade poängen till 4 0 när han använde en strömbrytare och backtrip för en omkastning. När Collins försökte tvinga en klämningskombination, stod Dorrenbacher upp och vände sig till en flykt. Den andra ramen slutade med poängen 4 1. Dorrenbacher valde neutral för att öppna den tredje perioden och Collins tog honom ner för en 6 1-ledning med en shuck och snurra bakom manöveren. Trots att Collins redde Dorrenbacher hårt under resten av matchen kunde han inte vrida Ram. Förlusten satte Dorrenbacher ut ur turneringen, men han slutade i sjunde plats, precis utanför medaljrundan. Han gick 2 till 4 i turneringen med en nål och avslutade sitt juniorår med en 26 16 rekord.

Justin Traxler (138): Traxler öppnade sin körning mot guldet mot Jaden Harris (Crowley County). Varje pojke gjorde en bra insats under period ett, men ingen kunde tränga in i de andra försvaren. Den andra perioden öppnade med varje kille som gavs En varning varning. Slutligen kom Traxler från botten för att slutföra en klassisk ställning, skala och flyga för att ta en ledning. Harris bröt slutligen igenom Traxlers försvar för ett dubbelt benutdrag för en ledning på 2 1, men Traxler slog ett byta till en flykt för att knyta poängen på två alla när perioden kom till slut. Harris valde botten för att börja den tredje som bara behövde en flykt för att ta ledningen. Men han var omedveten om Traxlers enorma ridningsförmåga och Ram använde en två på en armlängd med armstång under hela perioden. Under de senaste fem sekunderna har Traxler äntligen drivit Harris på ryggen med en armstångsvinkel för att hämta en tvåpunktsfall och 4 2 vinna när tiden löpte ut.

Traxler kvartals slutliga motståndare var Anthony Aldretti (John Mall). Traxler kom efter Andretti väldigt aggressivt och tog honom ner med en enda benattack. Sedan satte han Aldretti i en armbar och en lång bar med en sittande genom att han staplade Aldretti för en Traxler fortsatte att stapla på punkterna under den andra perioden när han kom ner för att göra en omgång med hjälp av en omkopplare för en ledare på 7 0. Manometern grep Aldretti på ryggen i ett sekund tre Point närafall och en ledning på 10 0. Även om Aldretti gjorde det tillbaka till sin bas, vände han sig över en tredje gång med en armbåge och halv för sin tredje tre punkt närmast när de rullade ut med gränsen med Traxler nu ledande,
kalorier för att gå ner i vikt Akron brottare slutar i topp tredje en stat
13 0. På omstart, vände sig Traxler Aldretti fjärde gången och tog upp en tvåpunktsfall när matchen avslutades i 3:46 då Ram fick ett 15 0 tech fall. Med vinsten gick Traxler fram till semifinalen och garanterades en placera på podiet under prisutdelningen Emony efter lördagskvällens finaler

Traxlers semifinal motståndare var Tannen Kennedy (Meeker). Kennedy är en väldigt stark ung man som körde sig fram till ett enstaka bensvep för att ta bort. Traxler lyckades fly en gång efter, men Kennedy höll en 2 1 ledare som gick in i Kennedy valde bottenpositionen och körde fram till en snabb flykt. Kennedy avslutade sedan sitt andra enkelspetssök för en takedown och ökade sin ledning till 5 1. När Traxler försökte stå upp i en Brent-överposition, lät Kennedy lätt klämd på en närmast vagga och rockade Traxler på ryggen vilket resulterade i en klämma i 2:54.

Förlusten skickade Traxler in i trösthalvfinalen där han träffade Keenan Hayes (Hayden). Hayes tog Traxler ner med ett enda benbacktrip som tog Traxler på ryggen för en tvåpunktsfall. Hayes avslutade perioden genom att rida Traxler ut för en ledning på 4 0. Traxler valde ner i andra perioden och kom aldrig ner i botten när Hayes bröt honom ner och applicerade ett ben sax på Ram. Därefter arbetade Hayes i en krafthalva och vände sig över Traxler och klämde honom med en halv och en kroppssax på 1:29. De började och slutade på samma gång, båda var snabba och rasande och båda hade mycket poäng. Därför ber jag om ursäkt förut för tiden för att inte kunna ge en exakt berättelse om matcherna och var tvungen att göra utbildade gissningar ibland om vem som gjorde vad så att berättelsen skulle passa det slutliga korrekta värdet. Så förlåt mig för att jag inte kan göra flera uppdrag, eller att himlen förbjuder, avsiktligt ge dig, våra läsare, några ‘falska nyheter’.]

Förlusten skickade Traxler till femte platsen match mot Joaquin Martinez (Delores Huerta). Under öppningsperioden ställde båda pojkarna varandra och kunde inte göra en poäng. Martinez fick valet, och han valde den lägsta positionen för att starta den andra perioden. Traxler bröt Martinez ner på visselpipan och vred honom över med en armbar och halv för en tvåpunktsfall och 2 0 bly. Martinez lyckades arbeta tillbaka till sin bas och omvänt Traxler för att knyta poängen. Traxler återvände favören när han vrider Martinez, föll honom på ryggen för ytterligare två poängsfall och en 6 2-ledare. Traxler vände honom över en tredje gång för sin tredje två poäng närfall då perioden kom till ett slut med Ram håller en 8 2 ledare. Den tredje perioden började med Traxler upptagen i bottenpositionen. Han flydde för att öka poängen till 9 2. Martinez kom tillbaka för att göra en sen upptagning, men Traxler vann matchen och tog hem den femte platsen medaljen. Dessutom avslutade Traxler turneringen med en 3 2-post med en stift. Han avslutade sin junior säsong med en total rekord på 32 15.

Carson Reese (160): Reeses öppningsrunda motståndare var Jared Hulteen (Cedaredge). Hulteen gick strax efter Reese och tog honom ner med en dubbelbenattack. Sedan träffade han en tvärgående vagga för en tvåpunktsfall, följt av en självmord vagga som resulterade i ett fall på 1:26. Förlusten skickade Reese in i tröstfästet.

I den första omgången tröttade Reese upp med Thomas Goenitz (Fowler). Carson öppnade matchen genom att slå en hög inuti attack som han ändrade till ett enda ben takedown för en 2 0 ledning. När Goenitz stod upp i ett flykt försök motverkade Reese med en grenlyft och dumpade Goenitz på ryggen när han applicerade en halv nelson när han pinnade Grizzly på 49 sekunder.

Vinnaren drev Reese in i den andra omgången av tröst mot Wyatt Walts (Kiowa). Efter en poänglös första period valde Reese den nedre positionen för att öppna den andra ramen. Reese än slutfört och stå upp och snurra bakom manövrering vilket resulterade i en reversering och 2 0 bly, vilket är hur perioden slutade när Reese tog en tur ut. Walts valde neutral för att starta den tredje perioden och försökte musklerna Reese ner med en lateral droppe. Men Reese sankade på hans höfter och föll Walts på ryggen för en takedown, tre poäng närafall och en ledning på 7 0. Även om Walts så småningom gjorde det tillbaka till sin bas, vände Reese indianen över med en armbåge och armblock som han avslutade hösten i 4:16.

Vinnaren skickade Reese in i den tredje tröstrundan där han tog Adam Schultz (Crowley County). Reese gjorde först med en anka under spinn bakom och tog Schultz ner med hiss och lutning. Den första perioden slutade med Reese framför, 2 0. Reese började den andra perioden i bottenpositionen och stod upp och vände sig mot Schultz för en flykt och 3 0 bly. Schultz stängde gapet till 3 2 med en takedown och försökte slå Reese med en tre fjärdedel nelson från vilken Reese kunde fly. Med poängen nu 4 2 försökte Schultz kasta Reese med en lateral droppe. Men precis som han gjorde i en tidigare match mot Wyatt Walts, sagde Reese på hans höfter när Schultz drog Reese precis ovanpå sig själv, vilket gav Reese taketown och en 6 2-ledning. I den tredje perioden valde Schultz ner och slog en snabbstående flykt för att stänga scoring gapet till 6 3. Då försökte Schultz använda en tjurfly för att säkra en takedown, men Reese satte Schultz i ett främre huvudlock och tog ner Schultz istället för en 8 3 ledare. Vid den tiden gav Schultz upp när Reese vred honom över, klämde fast honom med en dubbelarmsträcka och smekmånadstur i 4:24.

Reese s vinnare garanterade honom en plats på medaljstället när han kom upp mot Jesse Burns (Paonia) i trösthalvfinalen. Ingen kille kunde tränga in i de andra försvaren, så den första perioden slutade utan poäng. Reese valde neutralt för att börja den andra perioden där han snabbt tog Burns med en hög insida och lyfta. Men det gick inte att hålla Burns ner när han flydde omedelbart när Reese cyklade högt. Reese attackerade igen Burns och anklagade under hans armar, men Burns motverkade en Sashahara, gick sedan bakom Reeses ben och slog tillbaka Ram höger in på ryggen för en takedown och tre punkt närafall i processen. Perioden slutade med Burns Holding en befallande 6 3 ledare. Burns valde botten för att öppna den sista perioden och släppte sig omedelbart för att leda 7 3. Även om Poss försökte tappa bränna ner, motverkade Paonia-ladan honom varje gång. Reese förlorade matchen, 7 3, och släppte in i femte plats matchen.

Reese s sista motståndare var James Amick (Meeker). [Denna match var ganska mycket en suddighet från min utsiktspunkt på Traxlers mattsida.]. Reese öppnade poängen med ett högt inlägg och 2 0 bly. Amick började den andra ramen i bottenpositionen och slog en rulle för en flykt, eftersom poängen blev 2 1. Cowboy sköt sedan ett upptagningsförsök på Reeses fötter. Ram svarade med en sprawl och snurra bakom taketown för en 4 1 ledande när Amick senare flydde för att göra poängen 4 2, tog Reese honom tillbaka till mattan för en tredje borttagning som föll Amick på ryggen för en trepunktsfall. När perioden slutade kort tid senare höll Reese en 9 2 ledare. Reese valde att starta den sista perioden i bottenpositionen. Han exploderade från botten för en flykt och tog Amick ner för en fjärde gång med ett huvudlock och tog igen Cowboy på ryggen för en trepunktsfall och en 15 Amick återfåde till slut sin bas och avslutade en omgång i slutet av matchen. Men Reese uthållit sig för ett 15 4 stort beslut att hävda den femte platsen. För turneringen sammanställde Reese en rekord på 4 2, med tre stift och ett stort beslut. Han avslutade sitt juniorår med en rekord av 35 14.

Derrick Poss (170): Poss öppnade sin strävan mot Aaron Oliver (Swink). Från början var Poss i total kontroll. Han började scoring i den första perioden med en hög inifrån takedown och red roughshod över Oliver hela perioden med en 2 på 1 handleden. Sen i perioden slog han en säkerhetsbälte lutning för en tvåpunktsfall i buzzer för en ledning på 4 0. Oliver valde det neutrala läget för att börja den andra ramen. Poss slog högt in i ett enda ben för hans andra takedown för en ledning på 6 0. Poss tog igen Oliver upp i knutar som domaren varnade Poss för att stalla. Så Poss lättade på sin ridning och fick Oliver att återfå sin bas. Då försökte Oliver stå upp. Poss motsatte sig en resa som tog Oliver i mattan på ryggen. Poss klämde på en klämma kombination och tjänade en trepunktsfall för en ledning på 9 0 då perioden kom till slut. Poss valde botten för att öppna den sista ramen och sitta ut och vände in, ta Oliver i ett främre huvud och arm för en omvändning och 11 0 bly. Poss sedan drivs Oliver på ryggen för ett fall som inträffar i 4:46.

Posss vinst gjorde det möjligt för honom att gå fram till kvartfinalen mot det nummer ett fröet, Jace Logan (Soroco). Logan slösade inte i tid för att visa varför han fröades först när han tog Poss ned med ett främre hänglås och en spinn bakom manövrering Logan bröt sedan Poss ned på mattan, klämde fast på en dubbelarm och vred rammen över. Logan fullföljde pinningskombinationen med en mycket tätt sitta genom den staplade Poss i en position så stram att det visade sig att båda armarna kom Domaren var väldigt snabb att slå på mattan och ta bort Poss från den smärtsamma situationen som Logan fick stiftet på 42 sekunder.

Med förlusten föll Poss ned i den andra omgången av tröst för ett möte med Ethan Maxwell (Sargent). Poss öppnade den första ramen när han knuffade ner Maxwells huvud och spunnit bakom honom för en takedown och 2 0 bly. Under andra perioden valde Poss ner. Men Maxwell körde så högt att Poss lätt gick in i benen och avslutade en dubbla benvändning för en ledning på 4 0. Poss använde ett antal körmanövrer för att vända Maxwell, till exempel en armbar och handled, en petuch och en crossface-vagga. Men det var inte för Poss tillämpade en slaktare som han kunde korka Maxwell på ryggen kulminerade i en stift i 2:58.

Vinnaren satte Poss i tredje tröststriden mot Braden Witzel (Burlington). Efter en poänglös första period valde Witzel att börja den andra stanza i bottenposition. Det tog honom ungefär en minut, men Witzel flydde Posss grepp för en flykt, Poss tog ner med dubbla benutdrag och en ledning på 3 0 när perioden slutade. Poss hade valet i den tredje ramen och valde Witzel reste Poss kort och låta honom fly undan. Med poängen 3 1 tog Witzel Poss ned igen med en enda benattack och gav igen en andra flykt till Ram. Med ingen ytterligare poäng i matchen slog Witzel ett slut till Posss säsong med ett 5 2 beslut. Förlusten behölls Poss av medaljrundan, men han slutade fortfarande som en av de bästa åtta

Brottare i staten i sin viktklass. För turneringen vann Poss två av fyra matcher med två stift. Han avslutade sin junior kampanj med en rekord på 31 segrar och 13 förlorar.

Jeffrey Pieper (182): Pieper öppnade sin sista turnering mot Davis Shultz (Simla). Varje pojke ställde den andra genom de första och en halv minuten, såg ut som två tjurar i en porslinshop. Men med trettio sekunder kvar, försökte Pieper ett benskott som Shultz motverkade med ett främre hänglås och följde det med en segerrulle som satte Pieper fyrkant på ryggen för en pinne i 1:57.

Förlusten skickade Pieper till den första tröstningsrundan mot Toby Waddell (Cedaredge). Waddell tog väldigt lite tid att ta Pieper ner med en dubbel benattack som satte Pieper rätt på ryggen. Waddell klämde sedan på en halv och fastnade Ram på femton sekunder,
kalorier för att gå ner i vikt Akron brottare slutar i topp tredje en stat
vilket eliminerade honom från turneringen. Pieper avslutade säsongen med en rekord på 10 20.