lchf viktnedgång 2016 Dryden Walleye Masters

kan inte gå ner i vikt 2016 Dryden Walleye Masters

Scott Dingwall och Jay Samsal är återigen Dryden Walleye Masters.

Paret slutade först 2014 men föll tillbaka till elfte förra året. På dag ett i år nådde de den bästa platsen med 19.06lbs walleye in från Wabigoon-kedjan av sjöar. De hade också den stora fisken på dag ett, väger in på 9,10 kg; Karl och Colin Knudsen skulle klara det på dag två med en fisk på 9,92 lb för att hävda den största fisketiteln.

Dag två var inte lika lukrativ för Dingwll och Samsal, men en dramatisk slutvågning av dagen såg dem kila sig in i första plats med en skillnad på endast 0,70 kg

‘Jag är så mållös just nu’, sa Samsal minuter efter segern. ‘Vi kom in i turneringen utan att veta vad vi förväntade oss. Fisket var verkligen tufft; det var en slipa. Vi var inte riktigt på ett solidt mönster för att börja. Vi vet hur vi ska göra ute här för att hitta stora fiskar och vi fastnade på våra vapen och vi räknade ut det. ‘

Samsal sa att det här är en bra tid i sitt liv. Han har två och en halv år gammal son och ett annat barn på vägen. Dingwall har också ett och ett halvt år gammalt och de boththanked deras fruar för att sätta upp med hela tiden som de är away fiske.

En nära seger för paret menade att allt kom ner till en fisk som de hade turen att landa.

‘Vi har aldrig tagit en nio pund före och vi blev mycket lyckliga igår för att fånga en riktigt stor fisk så’, sa Samsal. ‘Det är verkligen vad som vinner dessa turneringar för dig är en fisk som det som bara sorts skiljer dig från resten av fältet och idag eller mål att gå ut var att fånga två övningar och vi bara squeaked det ut. ‘

Lokalt fader- och sonlag Jeff och Matt Park slutade femte i år, upp från tionde 2015. Paret var glad att vara ute på sjön tillsammans på en extra speciell söndag.

En topp fem finish var extra speciell eftersom parkerna hade nästan ingen tid att träna före tävlingen på grund av att Jeff var upptagen på jobbet och Matt upptagen med tentor.

Co-stol för händelsen John Butts var glad att se en annan framgångsrik turnering i böckerna.

‘Vädret var bra, mycket god fisk kommer in’, sa Butts. ‘Volontärer gjorde ett fantastiskt jobb som alltid, utan dem skulle det aldrig gå så smidigt som det gör för mig. Höjdpunkten är att alla volontärer kommer in och deltar. Innehåll>
lchf viktnedgång 2016 Dryden Walleye Masters