måste gå ner i vikt A7N8X Deluxe BIOS-problem

går inte ner i vikt trots träning A7N8X Deluxe BIOS-problem

>> Re: A7N8X Deluxe BIOS-problem! hjälp behöver!

Fantastiska inlägg alla. Jag har slagit mitt huvud mot väggen med denna freakingbräda. Till slut spenderade jag några hårdförtjänta pengar på brädet, 3000+ processor och Thermaltake-fallet och en veckas frustration utan framgång.

Första problemet jag hade väntade sig på stämningsplattan för att använda ombordhögtalaren, inga tärningar. Jag var tvungen att ansluta hörlurar till extern högtalarkontakt. Så då berättade det minnefel, vilket berodde på att jag använde Samsung-registrerat minne, inte obuffert. Fastnat till 512 obuffert i båda blåspåren. Framgång!

Sedan började bli avstängningar när man försökte xcopy XP i386 dir från cdrom till hårddisk för att göra en ny XP-installation.

Jag lämnade maskindriven i ca 3 timmar. Släckte det för att blinka bios och började sedan få den svarta skärmen som alla andra. Otrolig.

Rensa CMOS fungerar inte. Kommer att försöka batteriswappidén.

Glad att det är inte bara jag som har problem. Trodde jag förlorade mitt sinne. Co-arbetare säger att jag ska skicka ombord men med alla problem som andra har, undrar om det är värt det.

psed för att jag har en pappersvikt på 500 dollar.

Wellfor erbjudandet. Jag kommer att försöka erövra det. Jag måste bara hitta tiden.

Åtminstone är jag närmare en lösning än jag var förra veckan när jag var sjuk och försökte sätta ihop det här. Misstag 1 av många.

Gott nytt år till dig. Bailed ur arbetet tidigt idag för att slåss med den här saken innan jag måste få dotter från daghem.

Tack till alla för deras deltagande på denna sida. Detta har varit en stor hjälp och jag uppskattar, eftersom jag är säker på att många andra människor gör det, att tillgången till denna information är tillgänglig.

>> Re: A7N8X Deluxe BIOS-problem! hjälp behöver!

Hej alla, jag hade samma problem där jag inte kunde se någonting eller höra någonting när jag startade upp. Anledningen till att det här hände mig är att jag hade ändrat min ramfrekvens för hög, tror jag 200mhz. När jag startar upp det säger 166MHz, vet någon om det är rätt eller normalt för Kingston PC 3200 Value RAM, 512MB,
måste gå ner i vikt A7N8X Deluxe BIOS-problem
och om jag får en annan modul, så kan jag då göra dubbelsidig ram för extra hastighet. Åh ja hur snabbt har du folk och din athlon xp 2600? S (det är versionen med högre fsb, jag kommer ihåg att prata om 2 versioner som jag har den högre versionen, glömde vad det var men jag checkade) från lager villkor utan extra kylning även om jag har en bra kylfläns och lagt till en annan fläkt jag vill inte att den här uppstarten kommer att hända igen, åh ja jag försökte flytta jumpersna som sagt i manualen som inte fungerade, jag bytte batteriet som inte gjorde det ARBETE, jag trodde att jag var tvungen att reflash det men jag försökte en sista sak, jag tog ut batteriet (originalet) lämnade det över natten och ingen strömförsörjning ansluten till tornet och på morgonen fungerade det inte mig och tog inte ut batteriet under en kort tid, försök göra det överträffat och se om det fungerar

Hej killar

Jag har samma problem. Jag bytte ut en av mina hårddiskar med min diskettenhet (växlingsbåtar), och jag startade datorn. Bammo. Ingen bildskärm, ingen pip, strömmen upp, men ingenting. få hur det här kunde ha hänt. Kan jag ha stött på mitt batteri? Något? Något? Jag kommer inte få det. Jag ska försöka allt du sa, och om allt misslyckas tar jag saken i min lokala datalager och får mina bios blinkade. Jag ska berätta allt vad jag ska försöka och berätta vad som fungerar.

Denna tråd är uppskattad. Kanske har jag inte behövt vänta 3 veckor för en ny, va? Jag använder här min väns dator.

Jag hoppas att du har bättre lycka än jag. Jag har en E Deluxe och hade alla samma problem som alla andra. Inget inlägg.

Jag köpte en A7N8X regelbunden deluxe idag. Den frickande saken gör samma sak som E deluxe. Inte en gud jävla sak.

Jag kan ta ut CPU-enheten och få omedelbart ingen CPU installerad. Sätt tillbaka CPU-enheten, försök att starta utan minne för att få fel. INGENTING.

Kommer att försöka hotflash E deluxe med deluxe men kan inte ens göra det eftersom ingen av bastardsna kommer att starta.

Slutligen fick ett mail från ASUS idag efter tre dagar. Det enda svaret de hade var, flyttade jag eftersom adressen jag registrerade mitt styrelse var annorlunda än vad de hade i sin databas. K,
måste gå ner i vikt A7N8X Deluxe BIOS-problem
föreställ dig det. Jag har samma namn som någon annan.