mat för viktminskning Abbott introducerar försäkra sig fullständigt

snabba dieter Abbott introducerar försäkra sig fullständigt

ABBOTT PARK, Ill., 30 oktober, 2012 / PRNewswire / Abbott (NYSE: ABT), det globala sjukvårdsföretaget och producenten av den ena läkaren rekommenderade märke av orala kosttillskott, lanserar säkerställ fullständigt.

Se till att fullständiga shakes erbjuder 4 i 1 näring som ger målinriktat muskel, hjärta, immunsystem och benstöd för att hjälpa till att möta vuxna dagliga kostbehov. Finns i choklad och vaniljsmak, Kontrollera att fullständiga skakningar är lämpliga för glutenfria och laktosintoleranta dieter. [1]

Se till att Complete Shakes-funktionen Abbott-proprietär ingrediens, Revigor är en källa till beta-hydroxi-metylbutyrat (HMB), en aminosyrametabolit och 13 gram protein för att skydda, bevara och främja muskelhälsa. Revigor, i kombination med protein, kan hjälpa till att återuppbygga muskler genom att hjälpa till att stabilisera muskelceller och sakta ner proteinavbrott samtidigt som man främjar produktionen av ny muskelvävnad.

Se till att Complete också har omega 3 för att stödja hjärthälsa [2], prebiotika [3] och antioxidanter (vitaminer C, E och Selen) för att stödja immunsystemet och kalcium och D-vitamin för benstöd.

Från och med 40 års ålder kan kroppen börja förlora åtta procent av sin muskel per årtionde, vilket kan påverka människors styrka för att göra saker de tycker om. Både försäkra sig fullständigt och se till att muskelhälsoskakningar har funktionen Revigor och kan hjälpa vuxna att uppfylla sina mål för muskelhälsa.

Se till att Komplett ger 24 viktiga vitaminer och mineraler, tillsammans med 350 kalorier för att hjälpa till att få eller behålla en hälsosam vikt när en vanlig diet kanske inte räcker. För att ge näringstillstånd för vuxna, introducerade Abbott Försäkra sig fullständigt som en bra kostkälla för att hjälpa till att möta kostbehov genom att bidra till muskel-, hjärt-, immunförsvar och benhälsa. Denna 4 i 1 näring gör också Säkerställ Komplett ett bra alternativ för att hjälpa vuxna att vara aktiva och starka när de fyller. ‘

Var att köpa Se till att du är klar:

Se till att fullständiga näringsskakningar finns i fyra förpackningar med 8 fluid ounceflaskor till ett rekommenderat pris på 9,99 USD.

Om Säkra

Se till att näringsskakningar och drycker hjälper till att stödja en mängd olika näringsbehov, inklusive muskel, immunförsvar och övergripande hälsa för att hjälpa vuxna att vara aktiva och energiska.

Om Abbott Nutrition

Under mer än 85 år har Abbott Nutrition utvecklat och marknadsför vetenskapsbaserade näringsprodukter för att stödja tillväxt, hälsa och välbefinnande hos människor i alla åldrar. Internationellt erkända varumärken inkluderar märket Similac av spädbarnsformler; Gain-märket för att växa upp mjölkar; PediaSure-serien av näringsämnen för barn; och försäkringsmärket för fullständig och balanserad näring för vuxna.

Företaget är ledande inom näringsprodukter som kliniskt visat sig ta itu med de distinkta kostbehoven hos personer med allvarliga hälsoförhållanden eller speciella näringsbehov, såsom Glucernas märke av näringsskakningar och barer för personer med diabetes.

Om Abbott

Abbott är ett globalt, brett baserat hälsovårdsföretag som ägnar sig åt upptäckt, utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel och medicinska produkter, inklusive näringsämnen, apparater och diagnostik. Företaget sysselsätter cirka 91 000 personer och marknadsför sina produkter i mer än 130 länder.
mat för viktminskning Abbott introducerar försäkra sig fullständigt