ner i vikt blogg Ace of Cakes Star Duff Goldman avslöjar Dramatic 3

tips att gå ner i vikt Ace of Cakes Star Duff Goldman avslöjar Dramatic 3

‘Min bror Willie gjorde allt med mig mot hans önskningar, men jag kan vara ganska övertygande.

Samtidigt förenar Goldman en lång lista av kändisar som har gått ner i vikt under årens lopp. Kolla in deras transformationer nedan:

22 Jump Street skådespelarens vikt har varit yoing i många år och fotograferades filmningsscener för War Dogs den 29 april 2015. Sedan den 10 juni 2017 såg den 33 åriga skådespelaren som trim som någonsin när han steg ut i Los Angeles. Den skäggiga Wolf of Wall Street-skådespelaren visade upp sina biceps i en monterad marinett-tröja.

I en ny intervju på Tonight Show sa den 33-årige sin viktminskning: ‘Jag fick vikt för denna film War Dogs, och då ville jag få bättre form, så jag ringde Channing Tatum och sa,’ Hey , om jag åt mindre och gick till en tränare, kommer jag att få bättre form? ” Till vilken han sa den magiska Mike-skådespelaren svarade: ‘Ja, din dumma morfar, det är självklart det, det är det enklaste i hela världen.’
ner i vikt blogg Ace of Cakes Star Duff Goldman avslöjar Dramatic 3