så gick jag ner i vikt 2018 Resolutions

träningsprogram viktnedgång 2018 Resolutions

Nedan finns den text som är stängd med text som associeras med den här videon. Eftersom detta använder automatiserat tal till text stavning och grammatik kanske inte är korrekt. kimt news 3 stefante randall pratade med flera personer om hur de planerar att göra förändringar i sitt liv när vi går in i 2018. hon ansluter sig till oss bor nu i Mason City. i 2018 säger hon att hennes nyårs återupptagning är att vara nykter. lowerthird2line: kayli bang mason city, dvs ‘jag har ett år och två månader i just nu och det känns fantastiskt. nya år var lite svårt och att komma igenom det nya året men i slutet av dagen måste jag tänka på mina barn. ‘ny resolutioner ms lpkg 6 Ett mål som kayli skulle vilja uppnå är att bli en förespråkare för dem som går genom alkoholberoende. ‘För att se fler människor bli upphetsade om nykterhet kanske några mer yngre grupper vi har aa-grupper och äldre generationer men jag gillar att se några av de yngre människorna engagera sig.’ Mason City resident chuck grieman har en liknande upplösning. han planerar att sätta cigarrettarna ner. lowerthird2line: Chuck Grieman Mason City, dvs ‘den största saken för mig är jag har rökt i 38 år och jag har nyligen fått chanets så jag kommer att försöka med det där ordentlig tänkesätt kommer att hjälpa mig att komma över rökningens vana. ‘han säger att han är fokuserad och engagerad i att förbättra sin hälsa är drivkraften som kommer att hjälpa honom.’ självdisciplin, det handlar om självdisposition för att sluta primaril y vad som helst om det äter, cigaretter eller vad som än händer. När det gäller kayli tar hon ut sina två barn för att driva henne för att göra förändringar i hennes liv samtidigt som han är ett bytesagent för att hjälpa andra. enligt statistiskt hjärnforskningsinstitut. De fem senaste årens resolutionerna för 2017 var. rapportering i mason citystefante randall kimt nyheter 3. / tack stefante.
så gick jag ner i vikt 2018 Resolutions