snabb viktminskning lchf 2017 Nyårsbeslut för att underlätta

vad ska man äta för att gå ner i vikt 2017 Nyårsbeslut för att underlätta

facebook twitter google + emailAs 2017 grynar vi väljer våra 10 nyårs upplösningsuppgifter du kan göra för att göra livet bättre på rattet. Nyårsupplösningar handlar om självförbättring. De involverar vanligtvis att bli friskare eller hjälpa andra. Och även om vissa människor kan lösa sig för att gå ner i vikt eller sluta röka när 2017 börjar, har vi kommit fram till 10 sätt att förbättra din bil och din körning. Några av dessa motormål innebär att du spenderar pengar, till exempel med ett gym medlemskap, till exempel , andra tar mer ansträngning än finansiella utlägg. Och precis som vanliga upplösningar är vissa enklare än andra att behålla. Bäst rengöring av bil och bilvårdstipsAnnå minst några av våra topp 10 och din bil blir bättre för dig, plus dig ska vara säkrare på vägen. Bromsvätskekontroll Bild 2 av 11 Hur svårt? EasyJust eftersom ditt lackarbete kommer att gynnas av ett skyddsskikt,
snabb viktminskning lchf 2017 Nyårsbeslut för att underlätta
så kommer dina hjul. De arbetar i en hård miljö med höga temperaturer som genereras av bromsar, plus dina fälgar attackeras av heta partiklar från dynor så att de utan tvekan behöver större skydd än din bils karosseri. Innan du applicerar något tätningsmedel eller vax, lera ytan för att säkerställa bästa möjliga bindning mellan fälgen och den produkt du använder. Liksom lackering, kommer hjulen att bli renare längre och eventuellt smuts blir lättare att avlägsna. Bäst hjul tätningsmedel Bultar Bild 6 av 11Hur svårt? Moderat Det är inte längre bara ett fall att matcha viskositeten med din bils handbok när du fyller oljenivån eller byter olja och filter. Dina dagar är långt borta. Nu finns det inte bara olika specifikationer inom Dessa betyg, men biltillverkare kräver marque-specifika blandningar för sina motorer. Om du ‘får din bil betjänad eller gör jobbet själv, ta det för att hitta precis rätt olja. Det skyddar din bil bäst och optimerar bränsleekonomin.
snabb viktminskning lchf 2017 Nyårsbeslut för att underlätta