träning för att gå ner i vikt Ahwatukee Foothills

gå ner i vikt snabbt blogg Ahwatukee Foothills

Vikten av viktminskning / vinst är oändlig i en riktning, inte den andra. Din kropps förmåga att vinna eller gå ner i vikt är avgiftsbegränsad i en riktning men teoretiskt oändlig i den andra. Det finns en fysisk gräns för hur många kalorier du kan bränna på en dag, även om du körde hela lutningen 24 timmar om dygnet Det finns en gräns. Ändå finns det nästan ingen gräns för hur mycket mat du kan koka ner. Om det enda som sätter ett hinder på ditt intag är hur mycket din mage kan hålla och människor har varit kända för att sträcka ut det. Tillägga att våra matalternativ är otroligt kaloriintäta och du får en nästan oändlig förmåga att gå ner i vikt.

Har du någonsin slutat tänka på hur många kalorier du behöver på en dag och hur många har du precis ätit? De flesta behöver mellan 1 500 och kanske 2 200 kalorier per dag (mat etiketter är baserade på 2000). Du kan gå till nästan vilken restaurang som helst och enkelt hitta en måltid som levererar allt detta i ett sittande. Dessutom lägger du till frukost, mitt på morgonen mellanmål, eftermiddags mellanmål, middag och sen natt mellanmål till allt annat du råkar gräsa på och plötsligt är du långt över ditt dagliga kaloribehov och packar på tyngden.

Det finns inte tillräckligt med timmar på dagen för att träna tillräckligt för att bränna allt detta bort. Det är därför viktökning är praktiskt taget oändlig och viktminskning är takten begränsad det kommer bara att komma så snabbt. Även om du svälter dig själv och tränar som en fiend, kommer det bara att komma ut i en viss takt (förresten, jag föreslår inte svält eller självmordsövningstidsplaner, det är inte bara ohållbart och ohälsosamt, men det skulle göra mig mäktig impopulär ).

Naturen bryr sig inte om dina skinny jeans

Metabola vägar i våra kroppar har alla typer av mekanismer, triggers och feedback loopar som är fantastiska för att spara lite energi för en regnig dag. Vi kan lägga ner fett som ingen verksamhet. Vi är kalori lagringsmaskiner.

Tänk dig att leva på en tid då du inte visste var din nästa måltid kom ifrån, och du hade inte möjlighet att lagra eller bära extra mat runt med dig inga kylskåp, lunchlådor eller ens en ryggsäck. Om du kom på en hög med mat hade du inte möjlighet att ta allt med dig till ranson under de närmaste veckorna. Vad gjorde du? Du gorged! Jag menar fylld själv. poked det verkligen ner. Vår kropp är stor på detta. och det har fungerat bra för oss i tusentals år.

Problemet är att vi inte lever sånt längre. Inte bara är kalorier överflödiga, men den energi som krävs för att förvärva kalorierna är knappast någonting. Vi är inte ute och klappar på marken och hoppas kunna hitta en morot som spenderar 200 kalorier till ät 50 kalorier. Nej. Vi spenderar nu 50 kalorier för att äta 1000 (tack köra genom snabbmat). Och all vår kropp vet att göra med överskottet är förvara det eftersom det tycker vi kanske behöver det. Det finns inte några starka, metaboliska triggers i våra kroppar som har negativa återkopplingsslingor för överspänning. Ingen kemikalier kommer att kaskade genom våra celler och säger ‘bleecckkk, bacon double cheeseburgers är upprorande, får det ifrån mig.’ Nej, vår kropp fortsätter att säga ‘Yyaahhh, gimmee allt det!’

Din kropp bryr dig inte om att du inte kan passa i dina kläder, att ditt badrumsskalaantal är astronomiskt, att din läkare drar ut håret eller att du ser i spegeln och hatar dig själv. Din kropp bryr sig bara om att undvika svält. Det har aldrig hotats med ‘anti-svält’ så det har ingen aning om vad man ska göra åt det.

Lägg till att din kropps naturskyddande instinkt för att inte förlora vikten ser det som ett hot och försöker sakta ner dig för att upprätthålla kalorireserven, och problemet blir ännu svårare. När du begränsar kalorier sparkar din kropp i alla Typer av kemikalier och metaboliska vägar för att få dig att flytta mindre sparar den energin. Tanken att gå till gymmet blir skrämmande, men soffan ser extra bekväm. Tack mamma naturen.

Vi hör diet och tänker berövadhet

Den blotta tanken på att ‘gå på en diet’ ger en omedelbar bild av konserverad rödbeta, torrfiskfisk i en uthälld tomat och högar på höjder av sallad. Vi längtar redan efter våra sjukt söta, snygga färska munkar, fingerliknande, salta, apelsinostpuffar och smörkräm frostande rosor från kanterna av födelsedagskakor.

Till att börja med är vår egen ilska så hög att vi enkelt förbinder sig med ‘kosten’ vi förtjänar straffet. Ta det, kockost lår! Jag hatar dig, lumpig mage! Nu betalar du!

Men då blir vår ilska blek. Vi förlorar vårt straffmoment och börjar långsamt märka att leveranspizza är till salu, eller kakor är i pausrummet. Sedan sätter en ny typ av ilska i ‘varför jag’ sorten. ‘Varför kan jag inte ha en munk? Det är inte rättvist!’ Eftersom hela livsmedelsgrupperna är helt borta, känner du sig berövad förutom andra som du anser vara normala. Så småningom grottar du och äter den dumma munten då du glider tillbaka i dina gamla vanor. Inget mer deprivation eller diet.

Tja, du har två val: Håll ögonen på din applefritter som påminner alla om att viktminskning är svår, eller svälja att Bryssel sprutar hela om du måste och börjar vägen till en måttlig och hälsosammare livsstil. Ett val får dig validerad, man får dig till en mindre storlek. Ditt val.
träning för att gå ner i vikt Ahwatukee Foothills