träningsprogram viktminskning Ackumulera snö tidigt nästa vecka

gå ner i vikt på en vecka Ackumulera snö tidigt nästa vecka

Skiftande till ett mildare, stormigare vädermönster

Jag kommer att sakna hundens vinterdagar. Den tillfredsställande snäcken i min bagage. Den lilla krossa min lastbil gör när jag vrider nyckeln. Använd ett kreditkort för att is is utanför insidan av mitt vindrutet. Frysta torkade bihålor . Vad finns det att inte gilla?

Jag hoppas att du måste suga upp subzero, för jag ser inte mer kul med negativa tal i början av februari. 20-talet känns som ett mindre, meteorologiskt mirakel idag, med ett skott på 40F fredag ​​och lördag. Temperaturerna svalnar i 20-talet nästa vecka, men jag hävdar att det värsta av vintern är förmodligen bakom oss nu.

För en vecka sedan gick jag ut på en skakig lem och förutspådde ett stormigare mönster, eftersom jetströmmens styrvindar svänger runt i sydväst och jag står för den ovillkorliga förutsägelsen. En stormbelastad Stilla havet storm förväntas spåra till våra söder och öst, gnista en snö söndag kväll till måndag. Det är för tidigt att prata ‘inches’ men åtminstone finns det en potential för en viss smutsig ackumulering.

Temperaturen blir varmare den här gången förhoppningsvis kommer vägarna att vara bättre i måndag. Kölden bleknar nu, låt det snöa!

Stormpotential. Vi kommer se om det här materialiseras, men tisdagens körningar av ECMWF var långsammare, och lite djupare och längre norrut, vilket föreslår en period av våt snö sen söndag till måndag; tillräckligt med varm luft kan väcka in i stormen för lite regn eller sladd att blanda i över sydöstra Minnesota och Wisconsin, men det är för tidigt för specifika. Du säger att vi har en chans. 12z måndag ECMWF lösning: WSI.

VIFTA. Du vet vad WAG står för, eller hur? Ska du få mig att stava ut det för dig? Ja, det kan finnas en plötslig ackumulering tidigt nästa vecka, och odds gynnar en något varmare, varmare snö med temperaturer närmare 32F. En liten slush någon?

Ackumulerat Vinter Säsong Severity Index. En ‘genomsnittlig vinter’ för Twin Cities, St. Cloud, La Crosse och Duluth? Brist på betydande snö och snöskydd kan ha något att göra med det. Här är en förklaring från Midwestern Regional Climate Center: ‘Vintersäsonger har betydande samhällsekonomiska effekter i alla sektorer som sträcker sig från direkt människors hälsa och dödlighet till handel, transport och utbildning. Frågan var allvarlig i vinter? har inte ett enkelt svar. Åtminstone är svårigheten av en vinter relaterad till intensiteten och uthålligheten av kallt väder, frekvensen och mängden snö och mängden och uthålligheten av snö på marken. Det ackumulerade vintersäsongens svårighetsindex (AWSSI) utvecklades för att objektivt kvantifiera och beskriva den relativa svårighetsgraden av vintersäsongen. ‘

Philadelphia Outlook. 50F i söndags i Philadelphia med 40-talet för NFC Championship-spelet? Det ser ovanligt mild ut i öst, förmodligen torkar spelet. Kolla in de senaste prognosuppdateringarna för Philly på AerisWeather. Väderkatastrofer sedan 1980. Dessa resultat har nyligen utfärdats av National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), som sedan 1980 har hållit flikar på väder- och klimatkatastrofer som orsakar förluster som överstiger en miljarder dollar. Under den perioden har det i genomsnitt varit 5,8 händelser per år av den storleken. Förra året var tally 16 endast andra gången på 27 år som räkningen har gått så högt. ‘

Praedictix Briefing: Utfärdat tisdag 16 januari 2018:

Vinterfällning faller från Texas till Ohio Valley tisdag morgon, med smala vägar rapporterade över regionen på grund av snö och is. Delar av I 49 och 220 i Shreveport,
träningsprogram viktminskning Ackumulera snö tidigt nästa vecka
LA, stängdes på grund av vinterväder enligt Louisiana DOT.

Snö och is kommer fortsätta att röra sig söder och öst idag till ikväll, vilket påverkar ytterligare områden som New Orleans (LA), Birmingham och Mobile (AL) och Atlanta (GA) under de närmaste 12 24 timmarna. Snöfallsackumulationer förväntas vara i huvudsak under en tum i dessa områden, men det kommer att räcka för att orsaka farliga reseförhållanden.

Snö kommer också att falla över delar av nordost genom mitten av veckan som ett kustsystem bildar och rör sig genom sydöstra New England. De tyngsta snötotalen på 6 8 kommer att vara möjliga från nordöstra Pennsylvania till östra Massachusetts till och med onsdag. Boston är under en Winter Storm Warning för potentialen för 5 7 av snö.

Morning Radar. Snö och istäckta vägar har rapporterats från Ohio Valley till Lower Mississippi Valley med ett band av snö och is som sträcker sig över regionen. Delar av I 49 och 220 i Shreveport, LA, stängdes på grund av vinterväder enligt Louisiana DOT.

Lokala Institutionen för Transportwebbplatser: Vinternedsättning fortsätter idag. En vinterig blandning av nederbörd (inklusive is, snö och snö) fortsätter på eftermiddagen och kvällstiderna över delar av Texas och Louisiana, med sladd som når New Orleans-området under de tidiga kvällstimmarna. Tvärs över Tennessee, Mississippi, Alabama och Georgien är atmosfären kall nog för att nederbörden ska falla som främst snö. Vid middagstid flyttar snön ut ur Nashville och in i Birmingham. Risken för regn och snö är möjligt mellan 3 och midnatt i mobilen. I Atlanta kommer eftermiddagsregn att byta till snö kl 19, med cirka en halv tum av ackumulering förväntat över natten. Snö kommer att flytta in i Raleigh sent på kvällen, som håller sig till middags timmar onsdag.

Varningar och rådgivning. Många vintervarningar och rådgivning är i kraft från Texas över Sydostasien och Midatlanten. Dessa varningar gäller för möjligheten att ackumulera snö över regionen och / eller isen (vilket kommer att ske huvudsakligen över Texas). Platser under:

Winter Storm Warnings inkluderar Austin, San Antonio och Houston (TX), Shreveport (LA) och Memphis (TN). Vinterväderleksanvisningar inkluderar Corpus Christi (TX), New Orleans (LA), Jackson (MS), Nashville (TN), Birmingham, Montgomery och Mobile (AL), Atlanta (GA) och Raleigh (NC).

Prognos Ice / Sleet. De högsta isvärdena förväntas över delar av centrala och södra Texas, med uppåt av ytterligare 0,05 0,10 av is och sladd möjligt. Detta inkluderar områdena Houston, Austin och San Antonio. Även med bara några hundra is eller snett i prognosen kan betydande reseffekter förväntas i hela regionen. Kartor: AerisWeather och Praedictix.

Southern Snow Forecast. Snöfallsmängder av ett spår upp till 3 kan förväntas över delar av södra USA när vi går igenom de närmaste 24 48 timmarna, med de tyngsta ytterligare totals som förväntas över delar av Tennessee River Valley i Mid Atlantic.

Nordöstra snö väntas Som lågtryck ombyggnader utanför nordöstra kusten i natt och rör sig över sydöstra New England onsdag är det möjligt att måtta snöa snöar över delar av regionen. De tyngsta mängderna 6 8 av snö förväntas från nordöstra Pennsylvania till östra Massachusetts, inklusive Boston. Ett annat område på 4 7 av snö kommer att vara möjligt över östra Maine.
träningsprogram viktminskning Ackumulera snö tidigt nästa vecka