viktminskning piller AHC-gymnastiksalen att vara värd för ‘Biggest Loser’ -tävlingar

gå dig smal AHC-gymnastiksalen att vara värd för ‘Biggest Loser’ -tävlingar

American Health Centers kommer att ha ‘Weight Loss’ viktminskningsprogram igen vid tre av sina gym, inklusive den på Winchester Avenue.

Svaret på programmet var så bra förra året att AHC bestämde sig för att expandera, sade fitnessdirektören Jimmy Billheimer.

Förra året intervjuade mer än 70 intervjuer för de fyra ‘Biggest Loser’ -fläckarna i programmet. I år kommer det att finnas åtta fläckar i Ashland och fyra var på gym i Huntington och Chesapeake.

Vinnaren av ‘Biggest Loser’ tävlingar bland de 16 deltagarna kommer att få ett gratis ett års medlemskap till ett AHC gym. Dessutom kommer han eller hon att gå igenom åtta veckors viktminskningsprogram utan kostnad.

Tävlande kommer att träffas tre gånger i veckan med en personlig tränare och ges också näringsrika måltidsplaner att följa. Billheimer säger att tävlande inte är utvalda på storlek ensam.

‘Det är inte nödvändigtvis den mest överviktiga personen’, sa han. ‘Det handlar inte om det. Det är som kommer att vara redo, engagerade och värda oss att ge tillfället tillfälle. Vi ger dig hälsosamma fakta och hur man går ner i vikt och hur man ändrar ditt liv. ‘

Han sa att programmet startades eftersom Tri State-området har blivit märkt som en av de ‘ohälsosamma platserna’ runt.

‘Under våra intervjuer förra året hade vi människor vi pratade med som inte visste vad de skulle göra och behövde hjälp’, sa han. ‘Vi har verktygen och kan ge dig kunskapen.’

Trots att man bara valde fyra för ‘Biggest Loser’ -konkurrensen förra året sa Billheimer flera andra som intervjuade gick igenom liknande program på AHC med bra resultat.

‘Någon som kommer igenom och registrerar oss’ erbjuder några slags rabatter eller kampanjer, ‘sa han.

Här är intervjuplanen:

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

ArticlesWaffle House anställd i Boyd diagnostiserad med Hepatitis AFairview suspenderar superintendent med lön; interim-namnet Fina farväl: Sörjningar säger adjö till en amerikansk hjälte i GreenupHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12th Hep Ett fall i Boyd i årCouncilman som anklagas för en prövningsbrott strax efter skyldig anledning till meth chargesNo svar på superintendent suspensionZACK KLEMME: Boyds västkust till kustenAndra arresteringar av Boyd County Sheriff’s DepartmentBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa othersPortable Lösningar readies för framtiden
viktminskning piller AHC-gymnastiksalen att vara värd för 'Biggest Loser' -tävlingar