viktminskning recept 2016 Mazda MX

gå ner i vikt matschema 2016 Mazda MX

Som fans av lättviktare roadsters vet, det är svårt för tillverkare att ständigt lätta och krympa bilar, särskilt med ändrade säkerhets- och effektivitetsregler.

Men Mazda kämpar fortfarande bra kampen och vinnande. 2016 Miata MX 5 roadster kommer att tippa skalorna på bara 2332 pund.

Mazda sa att den nya MX 5-tågens vikt skulle ligga nära första generationens flab, vilket visar sig vara nästan sant. Den ursprungliga Miata för Nordamerika kom in på ca 2 210 pund, bara 122 pund mindre än den nya. 26 års regelverk däremellan, det är ett ganska bra resultat.

Om du glömde, kommer den amerikanska versionen att fungera med en 2,
viktminskning recept 2016 Mazda MX
0 liter Skyactiv four, vilket gör 155 hk och 148 pund fötter vridmoment.

‘Genom historien har det varit väldigt få renare sportbilar än Mazda MX 5 Miata, och denna fjärde generationens bil är inget undantag’, säger Russell Wager, vice vd för marknadsföring för Mazda North American Operations. ‘Tidigare var Miata alltid en produkt av den analoga världen, men den nya 2016-modellen är den mest sofistikerade och digitala ändå, men är fortfarande en throwback till allt som gjorde den ursprungliga 1990-bilen så speciell. Den nya bilen är nästan lika ljus,
viktminskning recept 2016 Mazda MX
men med ett kraft-till-vikt-förhållande som överstiger dess föregångares. ‘

OBS KOMMENTARER: Automotive News har under de senaste månaderna övervakat en betydande ökning av antalet personliga attacker och missbruk av kommentarer på vår webbplats. Vi uppmuntrar våra läsare att uttrycka sina åsikter och argumentera för sina poäng. Vi förväntar oss oenighet. Vi förväntar oss inte att våra läsare slår på varandra. Om vi ​​ser upprepade beteenden kommer vi att förbjuda kommentaren. Hjälp oss att behålla en civil diskursnivå.