bästa dieten för att gå ner i vikt ‘Biggest Loser’ värd Bob Harper ‘känner sig bättre’ efter hjärtat att

mat för att gå ner i vikt ‘Biggest Loser’ värd Bob Harper ‘känner sig bättre’ efter hjärtat att

Av Jen Christensen CNN ‘Jag mår bättre, bara tar det lugnt,’ den 51-åriga kändis tränare postat med ett foto av sig själv i sängen, bär en sjukhusrock. ‘Jag vill tacka alla för utmattning av meddelanden och support. Det känns bra att bry dig om. Jag har varit hemma i 8 dagar nu.’ Harper har tidigare sagt att hans familj har en historia av hjärtproblem. övning kan minska risken för hjärtproblem och hjälpa dig att leva längre, men familjehistoria spelar också en nyckelroll i hjärtas hälsa. Dina gener kan höja risken för högt blodtryck och högt kolesterol. Trots att risken är låg, kan träningen själv också öka risken för hjärtinfarkt. Det mesta av risken ligger dock i timmarna efter träning. Den erfarna träningstrenaren och TV-stjärnan har dykt upp på 17 årstider i NBC-showen ‘The Biggest Loser’ -programmet sedan 2004. Han har Harper har också skrivit tre bästsäljande böcker om ämnet.Harper har mer än 20 års erfarenhet att hjälpa människor att få passa och gå ner i vikt.TM 2017 Cable News Network, Inc. , en Time Warner Company. Snö återkommer till bilden i morgon med liten ackumulering möjlig. Det kan vara mars, men Mother Nature har fulla avsikter att hålla oss på vintern under de närmaste dagarna. Snö återvänder till bilden i morgon med liten ackumulering möjlig. Kommunen visar Flint polisstöd efter att Netflix-serien har släppts. Community visar Flint polisstöd efter att Netflix-serien släpptes: Friday, March 9, 2018 5:24 PM EST2018 03 09 22:24:15 GMT är i genomsnitt , med en lång skott, säger trailerens startlinje för Town. Town är en ny Netflix-dokumentärserie som skuggar på Flint Police Department. Medel, med en lång skott, säger trailerens startlinje för Town. Town är en ny Netflix dokumentär serie som skuggar Flint Police Department. MSP undersöker 5 skott på fest i SaginawMSP undersöker 5 skott på fest i SaginawUpdated: söndag 11 mars 2018 05:29 EDT2018 03 11 21:29:14 GMTMichigan State Police undersöker en skytte som lämnade fem skadade personer.Michigan stats polis undersöker en skott som lämnade fem skadade personer.Fiskning skapar bestående vänskap för två lokala mänFiske skapar varaktig vänskap för två lokala män Uppdaterad: söndag 11 mars 2018 12:25 EDT2018 03 11 16:25:37 GMTA vacker sak om fiske är att det kan hjälpa till att skapa varaktiga vänskap från människor som bara råkar träffas.
bästa dieten för att gå ner i vikt 'Biggest Loser' värd Bob Harper 'känner sig bättre' efter hjärtat att