hur går jag ner i vikt snabbt ‘Bukuppkast’ -enhet som lyfte ögonbrynen visar lovande resultat

gå ner snabbt i vikt på en vecka ‘Bukuppkast’ -enhet som lyfte ögonbrynen visar lovande resultat

Men tidiga skämt åt sidan. Den europeiska forskningen som presenterades i Maryland i oktober visade tyngdförlustresultat som var i produktens FDA-kliniska prövning. Enheten är ett kirurgiskt implanterat magsrör som tillåter patienter att få procent av kalorierna i en given måltid genom en portventil i en fastsättbar väska belägen utanför kroppen. Den kan kasseras på en toalett. klinisk prövning. Patienterna fortsatte att gå ner i vikt under de följande åren, men i en betydligt lägre takt. försök, kontrollgrupp patienter som använde mer traditionella en genomsnittlig 3,5 procent viktminskning. och utomlands, med fler hälsovårdspartners att ansluta sig till dem som redan har gjort det tillgängligt för sina patienter. Har patienter skrivit det, första gången i mitt liv, jag känner att jag har kontroll, sa Crothall. var att enheten kunde ses som en form av sanktionerad bulimi. FDA och tillverkaren har sagt att verktyget är för vuxna eller äldre som är överviktiga och bör inte användas personer med ätstörningar. För att enheten ska fungera korrekt måste patienten tugga maten noggrant, säger Crothall. Vi ser att patienterna utvecklar bättre matvanor, säger. Lär dig att tugga mycket långsamt. En nackdel är att enheten inte omfattas av sjukförsäkringsgivare, men Crothall sa att företaget och leverantörerna har haft framgång för att försöka för patienterna. Kostnaden för det första året varierar mellan 8 000 och 13 000 USD, vilket inkluderar enheten, kirurgisk procedur och uppföljning. Det begränsade antalet enheter som används återspeglar några av dessa försäkringsproblem, liksom motvilja om enheten hos vissa leverantörer .Caitlin A. Halbert,
hur går jag ner i vikt snabbt 'Bukuppkast' -enhet som lyfte ögonbrynen visar lovande resultat
en bariatrisk kirurg vid Christiana Care Wilmington Hospital, använder inte AspireAssist på patienter. Kirurger har en skyldighet att noggrant utvärdera både säkerheten och effektiviteten hos någon ny viktminskning behandling som de överväger att använda. Hittills saknar denna procedur några långsiktiga uppgifter om dess säkerhet och effekt, sa Halbert. David Tichansky, chef för bariatrisk kirurgi vid Thomas Jefferson University Hospital, uttryckte bulimi-bekymmer efter att enheten fick godkännande från FDA. Han sa att han för närvarande använder den för patienter och inte har för avsikt att. David E. Loren, biträdande chef för gastrointestinal endoskopi hos Jefferson, sa att han planerar att börja erbjuda enheten till patienter. När det gäller problem med störningar är det en definierad sjukdom med känslomässigt driven binging och utrensning, som skiljer sig fundamentalt från en läkarmottagad och medicinsk sund metod för fetmahantering. Medicin arbetar på ett program för att göra enheten tillgänglig för sina patienter de närmaste åren, säger Anastassia Amaro, medicinsk chef för Penn Metabolic Medicine. Svårigheten att få det förfarande som omfattas av försäkring är den främsta orsaken till att de har det tidigare, sa hon. Individerna sa hon, har kommenterat att enheten har hjälpt dem att lära sig att göra hälsosammare matval och korrekt ätande beteende. Deras vikt har fluktuerat ibland sedan det första året förlusten, men de har kunnat hålla det mesta av vikten, sa hon.
hur går jag ner i vikt snabbt 'Bukuppkast' -enhet som lyfte ögonbrynen visar lovande resultat