hur man går ner i vikt ‘Cabaret’ är hennes liv

gå ner i vikt styrketräning ‘Cabaret’ är hennes liv

De flesta känner till Thompson som stjärnan i NBC-tv-serien ‘Caroline in the City’ eller modern i ‘Back to the Future’ -filmen. Från och med tisdag kan Mekanikerteaterns publik se henne i en betydligt mindre hälsosam roll, den av ‘gudomligt dekadent’ Sally Bowles i 1998 års prisbelönta upplevelse av Kander och Ebbs ‘Cabaret’.

Sally, en andra sångerska som utspelar sig i ett raunchy Berlin-dykk mellan de två världskrigen, kan verka som en sträcka för Thompson, särskilt eftersom det här är hennes första musikaliska. Men den 39-årige skådespelerskan från Minnesota insisterar att det passar henne ganska bra, tack.

‘Cabaret’ talade alltid till mig för att jag var uppvuxen i denna typ av provocerande konstmiljö, och min mamma är en målare och en jazzsångare, en skulptör ‘, säger hon.’ Även om det var mellanvästern, var det också den tiden på 70-talet och kom ut ur ’60-talet när allt gick till rätta’.

Thompson var den yngsta av fem och, som berättat av Katona (vem är fem och en halv år äldre), den första gången hennes barnsöster promenerade någonsin, hon försökte dansa. ‘ Den här natten vi dansade alla runt vardagsrummet och Lea gick bara längs hela rummet, hon ville så illa dansa med oss ​​alla. ‘

Vid 4 års ålder var Thompson redan ivriga att studera dans, men hennes bror Andrew, som då dansade med ett företag i Rochester, Minn., Och nu dansar med Colorado Ballet, insisterade på att hon väntade till 10 och berättade för henne att ‘det är åldersdansare börjar på Kirov.

‘Vid en tid var hela min familj mina fyra bröder och systrar och min mamma och pappa alla i Nötknäpparen’ förutom för mig ‘, säger Thompson med ett spår av avundsjuka som fortfarande är uppenbart i hennes röst.

Vid 14 år gick hon i Minnesota Dance Theatre, ‘ett mycket coolt företag’, säger hon i en telefonsamtal från Pittsburgh, där ‘Cabaret’ spelade ett nytt engagemang. ‘Det var vilda saker vi gjorde. Det gick inte runt i fluffiga rosa tutus. Det var en riktigt intensiv utbildning.’

Det här är lika bra en plats som vad som helst för att komma till vad som skulle kunna kallas ‘Lea Thompsons ansvarsfriskrivning’: ‘Eftersom jag är liten och snäll av att ha en ungdomlig energifluga kring mig och en Midwestern-röst har folk tenderat att tänka Jag är en typ av arketyp flickan bredvid,
hur man går ner i vikt 'Cabaret' är hennes liv
och jag har gjort det bra. Men det är självklart inte jag, för jag är inte en arketyp. Jag började min konstnärliga karriär som en modern dansare, som är en hejd slags konstig konstnärlig sak. ‘

Thompson, som utexaminerades från gymnasiet klockan 16 och gick ut för att vara en professionell dansare, är trött på att prata om hur den karriären slutade, men hon summerar det motvilligt. ‘Jag gick med på American Ballet Theatre [i New York], gårdsgruppen, kort amerikansk ballettteater II, precis som fyra månader. Sedan släpptes jag,’ säger hon. ‘[Tidigare konstnärlig regissör Mikhail] Baryshnikov berättade att jag var för stor.’

‘Det är en riktig svår sak när du har dansat och det har varit hela din tankeprocess från dag ett. Det är svårt att flytta ut ur det, säger hennes syster. Men Katona minns den fjädrande Thompson som säger: ‘Om jag har fått Baryshnikov att berätta för mig att jag inte kommer att göra det som dansare, så skulle nästa logiska progression fungera.’

Thompson började göra reklamfilmer, inklusive ett nummer till Burger King, sedan snabbt flyttade in i film, krita upp ett dussin filmer på fyra år. Bland dessa var ‘Jaws 3 D’ (1983), där hon spelade ‘hajbete’ och den första av ‘Back to the Future’ (1985) filmer, där hon spelade ‘Oedipus’ tonåring ålder mor ‘.

Till och med en box office dud som ‘Howard the Duck’ (1986) hade sina fördelar, vilket gav henne en chans att sjunga på skärmen.

Men med undantag för frekventa förlovningar som sjunger ‘The Star Spangled Banner’ vid sportevenemang som hon sjunger vid 11 juni Orioles-spelet ‘Cabaret’ har gett Thompson sitt bästa tillfälle att sjunga för en levande publik.

‘Jag tänkte att jag spenderade mest pengar i min utbildning på mina sångklasser’, säger hon.

Beviljas, Sally Bowles, hennes ex patriot brittiska karaktär, skulle inte vara en polerad chanteuse, men hennes prestation var på sin egen väg effektiv. ‘
hur man går ner i vikt 'Cabaret' är hennes liv