levaxin viktminskning ‘Caveman’ eller Paleo Diet-toppar för att göra

recept viktminskning ‘Caveman’ eller Paleo Diet-toppar för att göra

Att äta som våra avlägsna förfäder är den mest populära vägen till viktminskning, enligt Consumer Reports.

Det fann att den så kallade grottmannen eller Paleo Diet kom ut på toppen i kategorin gör det själv, ännu en seger för låg-carb legionerna. Liksom Atkins diet och de första stadierna av South Beach Diet, eliminerar det stärkelsemjölk som bröd, ris och potatis och ger massor av magert kött, fisk och grönsaker.

Viktvaktare tog högsta betyg bland kommersiella planer, följt av Medifast, Jenny Craig och Nutrisystem. Kanadas Herbal Magic-program ingick inte i undersökningen. Medifastanvändare rapporterade den största viktminskningen av alla 13 dieter med män som släppte 20 till 43 pounds förlust och kvinnor omkring 14 till 40 pund. I jämförelse försökte män på Paleo-kosten 10 till 32 pund, kvinnor från sex till 20.

Läsare godkände en gratis mobilapplikation och hemsida som heter MyFitnessPal för sin kalorimedvetenhet och matvariant i kategorin gör det själv. Det begränsar inte livsmedelsgrupper, men hjälper i stället till att dieters registrerar vad de äter på sina smarta telefoner. Det gör att en traditionell matdagbok blir effektivare eftersom den länkar till en kaloriräknaddatabas. Paleo Diet, som instruerar dieters att äta som vår förfäder före ankomsten av jordbruk, slutade i ett statistiskt samband med MyFitnessPal för toppläcka i samma kategori följt av Medelhavsdieten och SparkPeople, även en app och hemsida.

Läsare förlorade vikt på alla dieter om de fastnade på dem, slutsatsen slutsatsen, så nyckeln är att hitta en kost som passar din förmåga att behålla de nödvändiga förändringarna. Någon som aldrig lagar mat kanske vill ha bekvämligheten med förpackade, portionskontrollerade Jenny Craig-mat, även om det är dyrare än andra alternativ. Likaså kommer en person som inte har en mycket begränsad diet att tolerera att vara en grottare, men tyngdtittare är bättre lämpad för dem som vill äta en mindre mängd mat. Att hålla en riktig lista över vad du äter är en nyckel till framgång.

Under tiden, en studie som publicerades i den aktuella frågan om Journal of the American Medical Association, som fann att personer som var överviktiga (ett kroppsindex på 25 till 29) var mindre benägna att dö av någon anledning jämfört med personer med normal vikt.

Mer överraskande var att individer som betygsätts som obesvarad grad 1 (BMI på 30 34) inte hade högre mortalitet än slankare. Men graderna 2 och 3 övervikt (BMI över 35) var kopplade till en betydligt högre risk för död från alla orsaker , sade studien som crunched tal från tidigare forskning tillgänglig via online medicinska databaser PubMed och EMBASE till september, 2012

För att uttrycka det i perspektiv har en fem fot tio tums person en normal BMI mellan 132 och 167 pund, övervikt mellan 172 och 202 pounds, grad 1 övervikt mellan 209 och 236 pounds och grad 2 obese som börjar vid 243.

Vid fem fot fem inches är vikterna i pund: normal 114 144; övervikt vid 150 174; Grad 1 obese vid 180 204; och obesegrad grad 2 från 210. Folkhälsoinstituten offentliggör inte längre separata BMI-tabeller för män och kvinnor.

Scott Lear, professor i hälsovetenskap vid Simon Fraser University i Burnaby och en forskare i St. Pauls sjukhus s hälsoprogram, säger att studien fokuserar snävt på dödsgraden, inte övergripande hälsa.

‘Det här är bara att titta på huruvida människor lever eller inte, men det är livskvalitetsaspekten. Det diskuterar inte människors förmåga att vara mobil, njuta av livet eller om de har diabetes.

‘Och utanför sjukdomsfrågan är det fortfarande mycket stigma som är associerat med att vara en överviktig kroppstyp. Människor som är överviktiga, som har höga BMI, tenderar att bli deprimerade oftare, ha utmaningar som klarar av arbetskraften och lyckas förhållanden också. ‘

Fokus på BMI ignorerar också viktfördelning och det faktum att bärande pund runt din midja skapar en högre hälsorisk än pund på höfterna, tillade han.

Så medan tidigare studier har visat att BMI i den höga delen av det normala intervallet är optimala för hälsan, faller i ett mönster av yo yo dieting i ett försök att komma dit är en fara i sig, sa Lear i en telefonsamtal.

‘Tyngdcykler, människor som gå ner i vikt och få tillbaka den, och ibland får mer tillbaka, det är faktiskt sämre än om de behöll sin vikt. Att hur tidigare vänner och lagkamrater kommer ihåg en Calgary man som anklagats för att köra en produktiv multimillion dollar, stadsbaserad internationell drogkartell, har en utredare kopplat till både mexikanska narkotiska ringar och en mässa 2017 dubbelmord. Notoriskt svårt att odla och ännu svårare att snubbla över i naturen, betraktas tryffel som en sällsynt delikatess, men inhemska sorter av tryffel blir alltmer [/ inläggslista>

{displayName}

Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil. epaper, Digital Access, Subscriber Rewards), var god ange ditt prenumerationstidnings abonnemangsnummer och postnummer.

{telefon}

{adressPostalCode}

Genom att klicka på ‘Skapa konto’ hör jag med tillstånd till Postmedia att använda min kontoinformation för att skapa mitt konto.

Jag accepterar och accepterar också att vara bunden av Postmedias Villkor med avseende på min användning av sajten och jag har läst och förstått Postmedias personuppgifter. Jag samtycker till insamling, användning, underhåll och avslöjande av min information i enlighet med Postmedias sekretesspolicy.
levaxin viktminskning 'Caveman' eller Paleo Diet-toppar för att göra